Bugetul clubului ACS Poli a fost suplimentat de autoritățile locale. Trupa lui Alexa e lider în Timișoara la bani primiți în 2014

Marius ANGHEL 10 Dec. 2014, 17:16 Seria 2
Bugetul clubului ACS Poli a fost suplimentat de autoritățile locale.** Trupa lui Alexa e lider în Timișoara la bani primiți în 2014

Evoluția bună din campionat a echipei ACS Poli, clasare pe locul 1 în Seria a II-a a Ligii 2 la o distanță de șapte puncte față de urmăritoare, a fost premiată de autoritățile locale timișene. De altfel, toate cluburile sportive din Timișoara au primit mai mulți bani de la buget.

Cluburile sportive susținute de Primăria Timișoara beneficiază de mai mulți bani la finele anului 2014. Cele mai mari sume de la bugetul local au fost acordate pentru echipa de hanbal CH Politehnica și cea de fotbal ACS Poli. Nici BC Timișoara sau RCM nu au fost uitate de către aleșii locali.

ACS Poli rămâne lider detașat la atragerea de fonduri publice. Cu cei 500 de mii de lei primiți acum, clubul din Liga 2 ajunge la un total de 7,5 milioane lei pe anul în curs doar de la Consiliul Local Timișoara. Rudă mai săracă, CH CSU Politehnica Timișoara a primit acum cea mai mare suplimentare, nu mai puțin de 700 de mii de lei pentru echipa de handbal de prima ligă, adică mai mult de jumătate față de cât primise până acum în 2014, adică 650 de mii lei.

BC Timișoara se alege la rândul ei cu 120 de mii de lei pentru Academia de Baschet și ajunge la 3.154.000 lei încasați de la primărie anul acesta. Cu o sumă modică s-a ales și RCM Timișoara, proaspăta câștigătoare a Cupei României a primit o sută de mii de lei și cotizația pe 2014 pentru galben-albaștrii din partea autorităților locale a ajuns la 3,1 milioane lei.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 10 Dec. 2014, 17:16 Seria 2
Pe aceeași temă