Bucurică e nerăbdător să înceapă antrenamentele: Ne așteaptă un retur foarte greu

19 Jan. 2012, 12:51 Seria 2
Bucurică e nerăbdător să înceapă antrenamentele:** Ne așteaptă un retur foarte greu

După ce și-a prelungit angajamentul cu divizionara secundă Unirea Alba Iulia pentru încă un sezon, fundașul Bogdan Bucurică numără zilele până la reluarea pregătirilor.

Apărătorul stânga în vârstă de 26 de ani trage tare la sală în această perioadă fiind plictisit de vacanță. „Abia aștept să începem antrenamentele. Chiar dacă perioadă de pregătire s-a mai scurtat cu o săptămână sunt convins că domnul Gherman va structura programul în așa fel încât să fim în formă când se va relua campionatul. Ne așteaptă un retur foarte greu. Cred că retur Alba va lupta pentru evitarea retrogradării”, spune Bucurică, curtat în această perioadă de mai multe echipe din Liga I.

Singurii care și-au manifestat cu adevărat interesul pentru achiziționarea micuțului unirist au fost cei de la Dinamo București. „Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, să joc și să-mi fac treaba cât mai bine la Unirea. Dacă nu plec acum, în vară sigur voi face pasul la o echipă mai mare”, spune Bucurică, devenit cel mai vechi componet din lotul „alb-negrilor”.

3 goluri a reușit Bucurică în tur pentru Unirea Alba Iulia

Lăudat de antrenor!

Și antrenorul Stelian Gherman are numai cuvinte de laudă la adresa fundașului unirist: „Bucurică poate face față oricărei provocări venite de la grupările din Liga 1. Este foarte serios, dispus la efort, un profesionist sută la sută iar cele câteva jocuri în care a evoluat în tur ne-a ajutat foarte mult în special la ceea ce înseamnă ambiție și determinare”. Este de apreciat dorința jucătorului de a continua la Alba Iulia, în condițiile dificile determinate de criza financiară prin care trece echipa uniristă, puțini fiind cei care sperau ca acesta să rămână în „Cetate”.

FC Unirea Alba Iulia reia antrenamentele in vederea pregătirii returului, luni, 23 ianuarie 2012, după o vacanță de aproape două luni.

Articol scris de Lucian DANCIU

19 Jan. 2012, 12:51 Seria 2
Pe aceeași temă