Briceag vrea să promoveze cu noua sa echipă, CSM: „Avem șanse bune”

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 19:34 Seria 2
Briceag vrea să promoveze cu noua sa echipă, CSM:**

Fundașul stânga Marius Briceag (21 ani) este unul dintre jucătorii pe care conducerea administrativă și tehnică a clubului CSM Râmnicu Vâlcea i-a dorit enorm în această vară. Antrenorul Claudiu Niculescu a insistat și el mult pentru aducerea fostului argeșean, care are și avantajul de a mai fi junior încă un an.

Inițial, atât Briceag ajunsese la Arad, însă a ales să plece la Vâlcea. „Am citit și eu acuzele domnului Marțian, dar nu este nimic adevărat. Eu am plecat de la UTA pentru că nu era treabă serioasă acolo, nimeni nu știa ce se întâmplă, din acest motiv m-am hotărât să nu ai rămân. Nu semnasem un contract, doar o chitanță că am luat prima de instalare, bani pe care i-am returnat, pentru că așa era normal. Vorbisem de ceva timp să vin la Vâlcea și până la urmă m-am hotărât să ajung aici, mai ales că am vorbit cu niște băieți de la echipă și toți m-au asigurat că la CSM este bine. Eram prieten cu Lircă, dar m-am integrat deja foarte repede, mă înțeleg bine cu toți colegii” a spus jucătorul.

Fostul său club, FC Argeș l-a cedat gratis, dar păstrează 50% din drepturile federative asupra sa.

Marius Briceag speră să ajungă în primul eșalon cu Vâlcea. „Am ales să vin la CSM pentru că există un obiectiv clar, acela de a promova. Sper să promovăm și sezonul viitor să jucăm în Liga I. Cred că avem o șansă bună de promovare, ne vom lupta cu cele două echipa din Craiova și cu Tg. Mureș”.

Fundașul stânga este deocamdată în urmă cu pregătirea, pentru că nu a prins decât jumătate din cantonamentul de la Alba Iulia. „Sunt în urmă cu pregătirea, pentru că nu am făcut nmic la Arad. Dar,  dimineața fac separat, pentru a recupera ce a făcut echipa în cantonament, iar seara fac cu echipa”.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 19:34 Seria 2
Pe aceeași temă