Bondrea tratează serios meciul din Trivale

27 May. 2012, 10:45 Seria 2
Bondrea** tratează serios meciul din Trivale

Dacă în iarnă erau vecine de clasament, FC Argeș și Gaz Metan se întâlnesc în penultima etapă a sezonului, despărțite de 6 locuri. În retur, severinenii au acumulat 29 de puncte, în timp ce piteștenii au mai adunat doar 16. FC Argeș nici măcar n-a marcat în ultimele trei etape, cu FC Olt (0-3), Poli Timișoara (0-1) și Unirea Alba Iulia (0-4).

„FC Argeș a avut un retur surprinzător de slab, cauzat, probabil, de unele probleme interne. Întâlnim o echipă cu jucători tineri, de viitor, cum a avut mereu”, a spus antrenorul oltean Marian Bondrea înaintea meciului cu FC Argeș, echipă pe care a pregătit-o între 1994 -1995 și 2000-2001.

Dacă tehnicianul Viorel Dumitrescu va miza duminică pe mai multe rezerve și juniori, Marian Bondrea intenționează să trimită în teren tot echipa de bază. „Mai avem două meciuri, pe care vreau să le câștigăm, chiar dacă rezultatele nu mai pot schimba clasamentul. Mitic acuză probleme medicale, Neacșa e suspendat. Mai sunt și alți jucători în pericol. Avem un lot restrâns și nu am multe variante pentru schimbări. Nu pot aduce juniori de la grupele de republicani, fiindcă ei au terminat campionatul de ceva timp și eu respect competiția”, a precizat Bondrea.

În partida-tur, Gaz Metan s-a impus cu 3-0, pe „Municipalul” severinean.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

27 May. 2012, 10:45 Seria 2
Pe aceeași temă