Bojin l-a convins pe Robu: „Excludem preluarea clubului de la Iancu”

26 Jun. 2012, 12:53 Seria 2
Bojin l-a convins pe Robu:** „Excludem preluarea clubului de la Iancu

Președintele CJ Timiș și primarul Timișoarei se vor întâlni mâine cu mai mulți foști jucători de la Poli, pentru a discuta variantele de resuscitare a fotbalului din oraș.

Autoritățile locale au stabilit pentru mâine o întâlnire în urma căreia să se ia niște decizii concrete legate de situația lui Poli Timișoara.

„Mâine, la ora 16, voi avea o întâlnire cu toți factorii de decizie, atât autoritățile, cât și fotbaliști de renume ai Timișoarei, care ne pot da sugestii legate de modul în care ar trebui administrat clubul. Oameni precum Contra, Codrea, Mehedințu și alții se pricep la fotbal mai bine ca noi și e important să îi ascultăm”, a declarat Titu Bojin.

Președintele Consiliului Județean Timiș a precizat că nu ia în calcul varianta înaintată de Nicolae Robu în urmă cu două săptămâni, aceea de a plăti datoriile clubului patronat de Marian Iancu. În plus, Bojin a mai spus că nu a discutat cu Florian Walter și cu niciun alt om de afaceri care ar urma să fie noul patron al lui Poli. „Nu am discutat cu niciun posibil viitor patron. Și nici nu am fi încântați să dăm din nou clubul pe mâna unor oameni din afara Banatului. Nu intră în discuție nici preluarea clubului de la Iancu. Excludem această variantă, l-am convins și pe domnul Robu că nu este indicat să plătim datoriile acelea pe care nu noi le-am făcut. Exclud această variantă, cu riscul de a juca în eșaloane inferioare”, a declarat șeful CJT.

În aceste condiții, Poli poate juca la anul ori în ultimul eșalon, ori în Liga a II-a, fără drept de promovare pentru trei ani. A doua variantă poate fi realizată doar dacă FRF le oferă timișorenilor un loc în liga secundă, la fel cum au făcut-o pentru orașul Craiova.

Articol scris de Radu FAUR

26 Jun. 2012, 12:53 Seria 2
Pe aceeași temă