Boiangiu și-a cerut scuze în fața gugulanilor după demisie: „Nu mai am putere să lupt pentru voi”

Boiangiu și-a cerut scuze în fața gugulanilor după demisie:**

La antrenamentul de după-amiază de luni, 6 octombrie, al echipei FC Caransebeș, desfășurat pe stadionul din Balta Sărată, a luat parte pentru ultima dată și Sorin Boiangiu, managerul sportiv al clubului, care sâmbătă, după meciul din etapa a VI-a cu Fortuna Poiana Câmpina scor 0-0, și-a dat demisia.

Luni, pe fosta arenă a grupării gugulane, Boiangiu și-a luat rămas-bun de la foștii colegi, de față fiind întreg lotul de jucători, antrenorul Sorin Bălu și secunzii săi, Sorin Gheju și Dan Doran, precum și președintele clubului, Cosmin Popovici.

După ce le-a mulțumit tuturor pentru colaborare și pentru relațiile bune pe care le-au avut în toată perioada cât a activat la Caransebeș, Sorin Boiangiu s-a adresat direct jucătorilor: „Vreau să-mi cer scuze față de voi toți, pentru că în momentul în care v-am adus v-am promis că va fi bine și că vom fi împreună până la capăt. Îmi pare rău, dar n-am mai avut putere… Nu mai am putere să fiu lângă voi, nu mai am putere să lupt pentru voi. Dar asta nu este o tragedie. Cu siguranță, vom merge înainte și eu și voi, cu siguranță între noi s-au creat niște relații care vor continua mulți, mulți ani de acum înainte, cu siguranță ne vom păstra un respect reciproc, pentru că, cu bune, cu rele, între noi s-a creat o coeziune, am fost o familie și, vă spun sincer, veți fi în sufletul meu mereu, toată viața mea. N-am să uit pe niciunul, niciodată, și e posibil ca într-un timp mai scurt sau mai lung să ne reîntâlnim… Mă voi bucura pentru voi, pentru fiecare victorie a voastră, vom fi și de-acum împreună, doar fizic ne vom despărți… De unii, poate doar pentru o perioadă scurtă”.

Înainte de a pleca de la stadion, Sorin Boiangiu a ținut să se mai fotografieze o dată cu tot lotul de jucători și le-a atras atenția acestora că nu vrea să-i vadă niciodată sub locul șase în clasament.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU
 

Pe aceeași temă