Bogdan Aldea: „Sper într-un joc mult mai bun cu Liberty”

10 Mar. 2009, 11:44 Seria 2
Bogdan Aldea:** „Sper într-un joc mult mai bun cu Liberty

Revenit după accidentarea care l-a scos din circuitul Ligii I, Bogdan Aldea n-a fost prea încântat de prestația sa din teren, dar l-a mulțumit faptul că meciul cu FC Internațional Curtea de Argeș a fost primul, după doi ani, în care a jucat o repriză întreagă.

 

„Probabil n-am evoluat prea bine, dacă am fost schimbat la pauză. Oricum, nici eu nu sunt mulțumit de joc. De fiecare dată aștept mult mai mult de la mine și sper într-un meci mult mai bun cu Liberty Salonta”, a spus atacantul de 28 de ani după primul său joc oficial la FC Drobeta.

 

Aldea consideră drept un rezultat bun remiza albă cu FC Internațional și așteaptă să debuteze și pe terenul de la Vânju Mare, după ce în runda inaugurală n-a asistat nici măcar din tribună la partida cu Universitatea Cluj (1-1).

 

„Bine că am scos un punct la Pitești. Dacă pierdeam, Internațional Curtea de Argeș ne întrecea în clasament. În schimb, prin acest egal am rămas cu șanse reale în lupta pentru promovare. Sâmbătă, va trebui să obținem prima victorie din retur”, a precizat fotbalistul cu 84 de prezențe în primul eșalon, dar cu doar 10 minute bifate în tur la Unirea Urziceni.

 

„Meciul de la Pitești a fost un început, chiar dacă n-a decurs așa cum mi-aș fi dorit. Exceptând punctul care menține echipa în preajma liderului, singurul lucru bun pentru mine l-a reprezentat faptul că după aproape doi ani am jucat o repriză întreagă într-un meci oficial”, a completat Aldea.
 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

10 Mar. 2009, 11:44 Seria 2
Pe aceeași temă