Bodea și-a reziliat contractul cu Olimpia, Csik a fost repus în funcția de antrenor principal

Marius ANGHEL 29 Oct. 2014, 13:28 Seria 2

Parcursul slab în campionat, 7 puncte obținute după 10 etape desfășurate în Liga 2, jocul foarte slab al echipei și îndepărtarea suporterilor de la meciurile de pe teren propriu au determinat conducerea clubului Olimpia Satu Mare să ia decizia de a-i rezilia contractul antrenorului principal. Instalat în funcție la începutul noului sezon pentru a duce echipa din nord-vestul țării către promovarea în Liga 1, Cosmin Bodea se desparte pe cale amiabilă de Olimpia și o lasă pe antepenultimul loc în clasament, la egalitate cu nou-promovata Șoimii Pâncota.

Noul antrenor al Olimpiei Satu Mare este același din anul promovării în Liga 2. Îndepărtat de la prima echipă după terminarea campionatului trecut, Tiberiu Csik este repus în funcția de „principal” și redebutează pe bancă sâmbătă, în etapa a 11-a, ultima a turului, în meciul de pe teren propriu împotriva Unirii Tărlungeni.


Demiterea lui Cosmin Bodea și înlocuirea sa cu Tiberiu Csik este a șasea schimbare de antrenori în acest sezon de Liga 2 și a doua în această săptămână după ce a lui Bălu cu Artimon de la FC Caransebeș.

Echipele care și-au schimbat antrenorii în primele zece etape ale Ligii 2:

CS Balotești – etapa 3: Robert Panduru cu Tudorel Dumitru
SC Bacău – etapa 4: Viorel Tănase cu Cristian Popovici
AFC Fortuna – etapa 8: Florin Stăncioiu – Aurelian Stamate
FC Bihor – etapa 9: Alexandru Pelici – Călin Cheregi
FC Caransebeș – etapa 10: Sorin Bălu – Alin Artimon
Olimpia Satu Mare – etapa 10: Cosmin Bodea – Tiberiu Csik
*Etapa enumerată mai sus reprezintă ultima rundă în care au stat ca antrenor principal pe banca respectivei echipe.


Repus în funcție pentru a satisface cererea publicului

Schimbarea lui Bodea cu Csik a fost anunțată astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de Dan Băbuț și Ioan Câmpan, conferință la care a fost prezent și Tiberiu Csik. În intervențiile lor, informatia-zilei.ro scrie că cei doi președinți ai Olimpiei au afirmat că de fapt au fost mulțumiți de Cosmin Bodea, dar schimbarea a fost făcută din cauza lipsei rezultatelor, dar și pentru a satisface cererea publicului spectator care îl dorea cu ardoare din nou pe Csik pe banca tehnică.

Noul antrenor va fi ajutat în noul mandat de secunzii Lulu Dragomir și Mircea Bolba. Dacă primul a fost astăzi la stadion și chiar a condus antrenamentul de dimineață, Mircea Bolba nu a fost de față și nici nu știa de numirea sa la prima echipă.Da, am auzit și acest lucru (n.n. desemnarea ca secund), dar oficial nu mi-a comunicat nimeni nimic. Deocamdată eu antrenez echipa a doua clubului și sunt mulțumit de ceea ce fac aici”, a spus Bolba pentru informatia-zilei.ro.

Astfel, conducerea Olimpiei îl repune în funcția de antrenor principal pe Tiberiu Csik, omul pe care în vară îl înlocuiau pentru că îl considerau că este prea blând, prea apropiat de jucători și că toate acestea au dus și la o oarecare indisciplină în lot, indisciplină care s-a dovedit a fi mult mai mare după schimbarea sa cu Bodea. După conferință, întrebat de jurnaliștii locali dacă „s-a înrăit” între timp, Csik a zâmbit discret, evitând să dea un răspuns.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 29 Oct. 2014, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă