Bodea: „Presiunea este pe ei”

07 Nov. 2008, 12:41 Seria 2
Bodea: „Presiunea este pe ei

Mureșenii vor să repete rezultatul din partida de Cupă, când au eliminat Unirea. Ocupanta locului doi privește cu relaxare derby-ul din „Cetate“. Oficialii lui FCM Târgu Mureș spun că nu au nimic de pierdut din această dispută. „Sper să nu fie presiune pe jucătorii mei, pentru că nouă nu ni s-a impus să promovăm anul acesta. Din acest punct de vedere, presiunea este pe umerii celor de la Alba Iulia și sper să profităm de acest lucru”, a declarat antrenorul Cosmin Bodea (foto).

Fostul mijlocaș al lui Dinamo le-a transmis propriilor jucători să uite de partida din Cupa României, când FCM a eliminat Unirea. „Victoria din Cupă contează din punct de vedere moral, dar dacă privim cu obiectivitate, acolo a fost cu totul altceva. Este o altă competiție.”, este de părere Bodea, care și-a fixat obiectivul pentru jocul de duminică. „Mergem să nu pierdem. Va fi un meci foarte greu pentru că jucăm împotriva liderului și ne vor lipsi și câțiva jucători importanți”, a conchis antrenorul.

Ragipovic și Antal ratează derby-ul

Cosmin Bodea are mari probleme de efectiv înaintea meciului cu Unirea Alba Iulia. Ragipovic și Antal sunt suspendați, iar tehnicianul celor de la Târgu Mureș nu știe încă dacă accidentații Petelean și Lupuț vor fi recuperați până la ora meciului. În schimb, va reveni atacantul Târnăvean, care a lipsit la ultima partidă.

 

Articol scris de Florin Marcel

07 Nov. 2008, 12:41 Seria 2
Pe aceeași temă