Bodea: „Jucătorii nu mai respectă sarcinile!”

20 Oct. 2011, 16:20 Seria 2
Bodea:**

Învinsă cu 2-1 de Gloria, Gaz Metan Severin a ajuns la patru înfrângeri consecutive. Antrenorul Cosmin Bodea a dat vina pe defensivă, dar n-a fost nemulțumit nici de schimbările pe care le-a efectuat.

„Am început foarte bine meciul de la Bistrița, dar după ce am deschis scorul echipa s-a retras inexplicabil și a jucat cu frică. Eu nu le-am cerut jucătorilor să facă pasul înapoi. Sunt dezamăgit de unii dintre ei, care nu mai respectă nicio sarcină și joacă de capul lor. Nici jucătorii care au intrat pe parcursul meciului nu au venit cu vreun plus, să ajute echipa. Moutinho și Mitroi, în loc să țină mingea departe de careul nostru și să ajute în ofensivă, nu s-au regăsit nicăieri. Schimbările nu ne-au ajutat cu nimic, dimpotrivă. Acest aspect s-a întâmplat și la jocurile precedente. Totodată, e inadmisibil să primești gol pe zona centrală, cu mingi aruncate în careu de adversari, când toți fundașii noștri sunt în careu. Dacă gazdele ne prindeau pe contraatac, ne desfăceau pe culoar, combinau frumos, ne făceau șah-mat sau dădeau un gol de la distanță, mai înțelegeam, dar să nu sari la cap și să te inviți cu coechipierul, care să lovească mingea, e foarte grav. Când nu suntem dezavantajați de arbitraje, facem noi cadouri”, a precizat Bodea.

Antrenorul echipei severinene a vorbit și despre nemulțumirea mai multor jucători din vechea gardă, care și-au pierdut locul în echipă după achizițiile făcute în vară la cererea lui Bodea. „E normal ca cei care nu joacă să fie supărați, dar nu-i putem folosi pe toți. Echipa se face și în funcție de meciuri. Încercăm să împărțim efortul. Unii au jucat în campionat, unii în cupă. Eu le-am zis că va veni rândul la fiecare, dar important e ca atunci când joacă să dea totul pentru echipă și să demonstreze că merită să facă parte din lot”, a dezvăluit antrenorul echipei severinene.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

20 Oct. 2011, 16:20 Seria 2
Pe aceeași temă