Batin se duelează cu Baia Mare!

13 Aug. 2009, 17:01 Seria 2
Batin se duelează cu Baia Mare!

Sîmbătă, de la ora 11, FC Baia Mare debutează în fața propriilor suporteri în noua ediție de campionat a Ligii a II-a împotriva celor de la UTA.

Va fi un duel între elevul Florin Fabian și profesorul Ionuț Popa, ultimul fiindu-i antrenor la Fabi în perioada cînd acesta a evoluat pentru UTA. Iar ca orice elev, tînărul tehnician băimărean își dorește să ia toate punctele profesorului.

Dar nu acesta va fi singurul duel, pentru că Batin va veni la Baia Mare din postura de adversar și își va înfrunta foștii colegi.

În săptămîna premergătoare primei etape FC Baia Mare era pe punctul de a nu fi programată din cauza unor datorii către Claudiu Drăgan și Doru Nechita, litigii care au fost stinse pînă la urmă. Lui Nechita i-a fost plătită toată suma, iar Drăgan mai are încă de primit 4.700 euro.

Revenind la dificilul joc din prima etapă cu UTA, FC Baia Mare a reușit să mai perfecteze un transfer pe ultima sută de metri. Florin Fabian îl are de azi la antrenamente pe atacantul Bogdan Pereș, băimărean de origine, care tot azi a semnat un contract valabil un an de zile și contractul i-a fost deja înregistrat la FRF. Jucătorul în vîrstă de 26 de ani a evoluat ultima oară la Arieșul Turda, a făcut pregătirea de vară cu FCM Tg. Mureș, iar experiența sa poate face ca FC Baia Mare să obțină rezultate pozitive.

Pentru meciul de sâmbătă, Baia Mare nu poate conta pe aportul a doi jucători, Vlad Vanca și Lucian Han fiind accidentați.

Principalul lui FC Baia Mare, Florin Fabian, are încredere în lotul de jucători și speră într-un debut cu dreptul: „Sînt încrezător în valoarea jucătorilor și cred că ne putem îndeplini obiectivul, evitarea retrogradării, chiar dacă nu am reușit să ne întărim așa cum ne-am dorit, asta din cauza bugetului. Din păcate, sînt scpetic în privința rezolvării problemelor financiare ale clubului, tocmai de aceea sper să avem rezultate bune, pentru a atrage sponsori cît mai mulți și spectatori. Sper să începem cu dreptul, e foarte important, pentru a avea un moral bun în etapele viitoare. Lotul e aproape același, iar cei care au venit acum sper să se integreze cît mai repede. Vreau să fac apel la suporteri să vină în număr cît mai mare pentru a ne susține și pentru a contribui la fondul financiar al clubului”.

 

 

Articol scris de Cosmin Filip

 

13 Aug. 2009, 17:01 Seria 2
Pe aceeași temă