Bărbuț: „Trebuie să ne revanșăm în fața publicului”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2014, 19:31 Seria 2
Bărbuț:**

Mijlocașul echipei ACS Poli, Cristian Bărbuț, a fost menajat de antrenorul Dan Alexa pentru amicalul de sâmbătă cu FC Hunedoara, încheiat cu victoria timișorenilor cu 5-0. Energicul jucător se resimte după o accidentare și în ultimele zile a efectuat antrenamente separate față de coechipierii săi. Totuși, Bărbuț ar putea reveni în primul „11” la viitorul meci din Liga 2, cel de vineri, de la ora 17:30, cu FC Bihor.

„Mă simt tot mai bine, sper că voi fi în plenitudinea forțelor pentru meciul cu FC Bihor. Antrenorul va decide dacă voi intra în teren, iar dacă voi evolua voi încerca să dau maxim pentru echipă, așa cum încerc de fiecare dată. Atmosfera de la echipă este bună, suntem încrezători că putem scoate maxim din următoarele jocuri!”, a declarat Bărbuț, citat de acspoli.ro.

Mijlocașul speră ca ACS Poli să se revanșeze din această etapă în fața publicului pe care l-a dezamăgit cu cele două înfrângeri din campionat în fața Vâlcii și a Reșiței. „Ne-a durut eșecul de la Reșița, am analizat cauzele și acum trebuie să ștergem erorile ce le-am făcut. Trebuie să ne revanșăm în fața publicului, deoarece știm că înfrângerile din acest start de sezon i-au dezamăgit pe cei care ne susțin. Îmi doresc ca vineri să avem parte de înțelegere și susținere din partea celor care vor veni pe stadion. Echipa va da 100% pe teren, asta garantăm. Sperăm să ne bucurăm din nou împreună de victorii!”, a mai spus mijlocașul pentru site-ul oficial.

Biletele pentru meciul cu FC Bihor sunt de miercuri în vânzare

Clubul timișorean a anunțat că de miercuri vor fi puse în vânzare, la prețurile clasice (5 lei tribuna 2, 7 lei tribuna 1), biletele pentru partida de vineri (ora 17.30) cu FC Bihor din etapa a VII-a. Biletele pot fi procurate de la biroul ticketing (stadion-zona vestiarelor, în spatele tribunei II), iar în ziua meciului ele vor putea fi cumpărate de la chioșcurile special amenajate în zona tribunei I, respectiv în spatele peluzei nord. Accesul la peluze e, după cum se știe, gratuit. De asemenea, de intrare liberă pe arenă se bucură și copiii sub 14 ani.

Marius ANGHEL 07 Oct. 2014, 19:31 Seria 2
Pe aceeași temă