Bărbulescu este incert contra târgumureșenilor!

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 14:50 Seria 2
Bărbulescu este incert** contra târgumureșenilor!

Damila a plecat în această dimineață spre Tg.Mureș, acolo unde mâine va întâlni echipa locală FCM, în prima etapă a returului. Partida va începe la ora 11.00 și va fi transmisă în direct de Dolcesport2. Jocul este foarte important pentru ambele formații, echipa învingătoare urmând să rămână în plasa primelor clasate, Corona și Poli.

Partida va consemna debutul oficial al lui Claudiu Niculescu pe banca vâlcenilor. Din modernul autocar al Damilei lipsește golgeterul Voinea, care este suspendat primele două etape după eliminarea de la Pitești, dar și Botaș, Mihai și Geo Mișu, care sunt accidentați. Venit în această iarnă, mijlocașul Bărbulescu acuză dureri la gleznă, a făcut deplasarea, dar cel mai probabil nu va putea evolua mâine.

„Plecăm cu speranțe mari la acest joc. Le-am explicat jucătorilor că pot ajunge în Liga 1 foarte ușor, promovând cu Damila, fără a mai aștepta vreun impresar sau nu stiu câte meciuri până să fie remarcați. De asemenea, ei vor primi bonusuri importante în cazul în care câștigă meciurile din acest retur și, eventual, reușesc și promovarea. Primul pas ar fi să câștigam sâmbătă, mobilizarea trebuie să fie totală” a spus președintele Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 14:50 Seria 2
Pe aceeași temă