Barbu: „Mai avem nevoie de patru puncte!”

13 May. 2009, 14:24 Seria 2
Barbu:

Conduși la Petroșani aproape tot meciul, "alb-roșii" au revenit în joc pe final, când au smuls un punct Jiului (scor 1-1) cu golul marcat de Sătmar în prelungiri și a legat al patrulea rezultat pozitiv în retur. Acest fapt nu l-a mulțumit pe tehnicianul Mureșului, Gheorghe Barbu.
Antrenorul admite că remiza scoasă în Valea Jiului este importantă în economia campionatului dar spune că echipa sa mai are nevoie de 4 puncte în următoarele două jocuri, pentru a scăpa definitiv de emoțiile retrogradării.

"Nu am motive de bucurie. Echipa nu arată bine, nici extraordinar nu joacă și ratează foarte mult. Păcat că nu am reușit să profităm de avantajul omului în plus și să luăm toate punctele. Am câștigat un punct foarte important care s-ar putea să fie decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă vom lua punct și la UTA și vom învinge pe Mechel Câmpia Turzii, vom fi salvați", a mai spus Barbu.

Trupa lui Gheorghe Barbu va întâlni în ultimele cinci etape, pe rând, formațiile UTA Câmpia Turzii , FC Drobeta , "U" Cluj  și Inter Curtea de Argeș.

 Mureșul e "campioană" în județ

Partida dintre Jiul și Mureșul a pus punct întâlnirilor directe dintre cele trei echipe hunedorene – Jiul Petroșani, Minerul Lupeni și Mureșul Deva – în acest sezon al Ligii a II-a, Seria a II-a. Într-un clasament neoficial, întocmit pe baza celor 6 rezultate, gruparea de sub Cetate deține supremația. Mureșul Deva a pierdut doar un meci în înfruntările cu conjudețenele: 0-1 la Lupeni – etapa a XXV-a.

Iată și celelalte rezultate înregistrate în jocurile care au pus față în față echipele hunedorene: Lupeni – Jiul (0-1, etapa a VII-a), Mureșul – Lupeni (4-2, etapa a VIII-a), Mureșul – Jiul (2-1, etapa a XII-a),   Lupeni- Mureșul (1-0, etapa a XXV-a) și Jiul – Mureșul (1-1, etapa a XXIX). Clasamentul: 1. Mureșul Deva – 7 puncte (golaveraj 7-5); 2. Jiul – 5 puncte (4-4); 3. Minerul Lupeni – 4 puncte (4-6).
 5 etape au mai rămas de disputat din campionatul Ligii a II-a la fotbal
 

Articol scris de Sami Tamaș

 

13 May. 2009, 14:24 Seria 2
Pe aceeași temă