Barbu: „Ar fi fantastic o victorie cu Lupeniul”

21 Aug. 2009, 15:28 Seria 2
Barbu:** „Ar fi fantastic o victorie cu Lupeniul

 

Deși Liga a II-a a început în urmă cu o săptămână, Mureșul Deva va debuta în noul campionat abia mâine, pe teren propriu, cu Minerul Lupeni.  Deva a stat în prima etapă, deoarece Federația Română de Fotbal a amânat disputarea meciului cu CS Otopeni. În primul joc oficial din sezonul 2009-2010, antrenorul "alb-roșilor", Gheorghe Barbu (foto), își dorește o victorie în meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu conjudețeana Minerul Lupeni.


"Pentru moralul jucătorilor mei și, mai cu seamă, a celor noi veniți la echipă ar fi fantastic să începem campionatul cu o victorie. Avem o echipă formată din mulți jucători noi, care are nevoie de răbdare pentru a crește în valoare și a reuși să se omogenizeze", a spus Barbu, care și-a trasat singur obiectivul și vrea să termine campionatul cu Mureșul în prima jumătate a clasamentului.

 

"Încă nu știu care sunt pretențiile conducătorilor, însă eu, care cunosc bine potențialul echipei, cred că locul Mureșului este între pozițiile 5-9 nu mai jos de 10", a spus Barbu.

Partida Mureșul Deva – Minerul Lupeni va fi arbitrată la centru de Dan Monea din Cluj-Napoca, ajutat la cele două tușe de Marius Nicoară (Băile Herculane) și Silviu Harmuz (Reșița).

 

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu
 

21 Aug. 2009, 15:28 Seria 2
Pe aceeași temă