„Banii pentru toți!”

19 Mar. 2009, 09:36 Seria 2
„Banii pentru toți!

Cordoș, Buș, Băd, Suller și Bundea și-au primit salariile pe o lună. Fotbaliștii spun însă că nu se pot bucura de bani când știu că mare parte dintre colegii lor din vestiar au rămas cu aceleași restanțe contractuale.
 

 

Chiar dacă banii de la Consiliul Local întârzie să vină, oficialii lui „U” Cluj au fost nevoiți să achite o parte din restanțele financiare către cinci jucători din lotul lui Mihali. În caz contrar, fotbaliștii puteau cere la FRF să devină liberi de contract. Asta pentru că în 20 martie s-ar fi împlinit trei luni de când cei cinci nu au mai primit niciun ban de la „U”. La fel cum au făcut și pentru a plăti deplasările din luna februarie, oficialii „șepcilor” au luat bani împrumut pentru a-i livra în conturile jucătorilor.

 

„Nu este normal să fim plătiți doar pe o lună. Noi vrem toți banii la zi“, a declarat Cordoș, completat de Buș: „Au vrut să nu plecăm de la echipă, dar nu mi se pare corect să primim doar noi bani. Nici nu mă pot bucura de ei când știu că ceilalți jucători nu au văzut niciun ban“. Niciunul dintre jucătorii lui „U“ nu a declarat însă că intenționa să depună memoriu la FRF. „Nu am verificat cardul, dar am încredere că voi primi banii“, a declarat Flavius Băd, în timp ce Marius Suller spune că s-a obișnuit cu lipsa banilor: „Nu depuneam memoriu. Ne-am împăcat cu ideea că nu sunt bani“.

 

Mircea Moldovan, suspendat un an

 

Comisia de Disciplină a analizat ieri incidentele de la partida „U” Cluj – Internațional Pitești. Fostul maseur al „studenților”, Mircea Moldovan, nu va mai putea asista la un meci de fotbal, în calitate oficială, timp de un an și va fi nevoit să scoată din buzunar 2.100 de lei.

"Până pe 28 martie vrem să achităm toate salariile și îmi doresc astfel să rezolvăm problemele din vestiar" – Teodor Pop, reprezentant al CL în conducerea lui „U“

19 Mar. 2009, 09:36 Seria 2
Pe aceeași temă