Bani opriți la Pâncota. Piroș spune că e vorba despre o neînțelegere

Marius ANGHEL 24 Feb. 2016, 12:33 Seria 2
Bani opriți la Pâncota.** Piroș spune că e vorba despre o neînțelegere

Consilierii locali pâncotani se țin tare. Unii dintre ei, majoritatea am spune, nu au agreat revenirea în „peisaj” a lui Pavel Piroș, pe care-l știau demisionar, conform hârtiei depuse chiar de acesta în urmă cu aproape o lună de zile. Prin urmare, votul lor la alocarea următoarei tranșe de 4 miliarde de lei vechi pentru echipa de fotbal a fost negativ. Totul s-a întâmplat la ședința de Consiliu de luni, cota de îngrijorare fiind din nou mare în rândul antrenorului și jucătorilor.

În schimb, Pavel Piroș susține că este vorba despre o neînțelegere a lucrurilor. „Din câte am înțeles, domnii consilieri se așteptau ca eu să depun o altă hârtie la secretariatul Primăriei prin care să-mi anulez acea demisie. O s-o fac dacă e necesar, dar cred că cel mai important este că lucrurile s-au deblocat la club, s-au dat salarii, am legitimat jucătorii noi și am pus la punct toate detaliile deplasării la Reșița. Până la urmă, ar trebui să fim toți rezonabili și să tragem la aceeași căruță. Avem același scop, să ducem la bun sfârșit acest sezon, cu îndeplinierea obiectivului, salvarea de la retrogradare”, consideră președintele „alb-negrilor”.

Probabil, în urma votului negativ de luni, salariile pe luna ianuarie nu vor ajunge în contul jucătorilor pe 25 februarie, însă săptămâna viitoare treburile se pot regla în urma unui nou scrutin.

Probleme defensive înainte de Reșița

Cu Horia Crișan pe bară datorită faptului că nu i-a sosit cartea verde, Ionuț Popa are acum probleme și cu Claudiu Pascariu. Fostul căpitan al UTA-ei s-a accidentat, mai precis are călcâiul lui Achile inflamat și are șanse infime să-și revină complet până sâmbătă. În aceste condiții, unul dintre „închizătorii” Suciu sau Pavel ar trebui să coboare în apărare, alături de Dubeștean.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Feb. 2016, 12:33 Seria 2
Pe aceeași temă