Bănățenii așteaptă să ia 3 milioane de euro pe un atacant care nu a marcat niciun gol în Liga I

15 Oct. 2011, 00:36 Seria 2
Bănățenii așteaptă să ia 3 milioane de euro** pe un atacant care nu a marcat niciun gol în Liga I

Bănățenii acuză federația că l-a declarat în mod abuziv liber de contract pe internaționalul Dare Vrsic, iar cazul se judecă la TAS. Președintele Marian Iancu susține că Poli va primi daune de până la 3 milioane de euro.

Atacantul sloven Dare Vrsic a revenit în discuție după golul senzațional ce a năruit speranțele de calificare ale Serbiei la Euro 2012. Acesta a plecat de la Timișoara în vara lui 2010 cu toate că mai avea contract până în 2012 cu Poli. El a reproșat neplata unor salarii deși clubul afirma că i-a achitat toate drepturile. Între timp, Vrsic a primit cartea verde de la FRF și a semnat la începutul anului ca jucător liber cu Olimpija Ljubljana. Acțiunea împotriva federației a fost depusă la TAS, dar nu s-a stabilit încă data de judecată. „Suntem siguri că vom câștiga. Noi am avut cheltuieli cu jucătorul de 1,4 milioane, apoi profitul posibil cu el putea ajunge la 3 milioane de euro”, a explicat Iancu.

Mortul e de vină?

Pe de altă parte, cei de la FRF nu comentează cazul. Conform unor surse din federație, cartea verde a jucătorului a fost eliberată de Departamentul Relații Internaționale din cadrul FRF al cărui responsabil era atunci referentul Dan Cristea. Între timp acesta a decedat.

„Le-am spus că, dacă nu-mi plătesc ultimele șase salarii pe care mi le datorează, plec. Am încercat să dau de președinte la telefon, dar mi-a răspuns fix când m-am urcat în mașină să plec în Slovenia”, Dare Vrsic.

Atacantul Dare Vrsic a evoluat în 22 de partide pentru Poli Timișoara, dar nu a reușit sa înscrie niciun gol în Liga I

Articol scris de Cornel Biholari

15 Oct. 2011, 00:36 Seria 2
Pe aceeași temă