Balint: „Probabil că Bistrița va face apel la TAS, e normal să lupte pentru cauza ei”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 21 May. 2014, 15:31 Seria 2
Balint:**

Antrenorul CS Universității, Gabi Balint, a prefațat jocul de sâmbătă cu echipa din județul său de origine, Bistrița-Năsăud, spunând că se așteaptă la o replică puternică, în ciuda faptului că Gloria nu a primit licența de la Liga I.

„Sunt sigur că vom avea meci greu, fiindcă Bistrița e o echipă care pierde foarte greu acasă. În plus, este într-o creștere de formă, am văzut că a doiminat la Vâlcea tot meciul, chiar și când a jucat în inferioritate numerică. Chiar dacă nu a luat licența, probabil va face apel la TAS, e normal ca nici ei să nu se dea bătuți până la final, să lupte pentru cauza lor. Nu pot spune în acest moment dacă m-ar mulțumi un egal, pentru că sunt importante toate rezultatele din etapă. Sigur cel mai mult m-ar mulțumi o victorie. Băieții au făcut antrenamente tari marți și astăzi și sunt pregătiți de joc.” spune Balint.

La Bistrița nu vor putea evolua, din cauza accidentărilor, Adrian Ionescu, Șerban și Tomic. O veste bună îl vizează pe Răzvan Gorovei, care se află pe ultima sută de metri cu recuperarea după accidentarea gravă din iarnă, în 10 zile urmând să revină la antrenamente.

Balint a spus că nu cunoaște despre eventuala ofertă a Craiovei de 1,5 milioane de euro pentru dinamoviștii Bălgrădean, Dragoș Grigore și Cosmin Matei și nici de cea pentru fostul căpitan al FCU Craiova, Andrei Prepeliță, toată lumea din club fiind concentrată pe finalul de sezon la accederea în Liga I. „Promovarea se joacă în continuare, dar dacă vom câștiga următoarele două meciuri probabil că o vom avea asigurată. Nu știu ce jucători vor pleca în vară, nu vor fi mai multe de 2-3 achiziții, ne bazăm pe lotul actual, plus cei trei jucători deja acontați: Avrămia, Herghelegiu și Mateiu. Nu ne facem planuri pentru Liga I până nu obținem promovarea. Știți cum e vorba: pași mărunți, viață lungă. Nu vreau să sărim canalul, fiindcă s-ar putea să ne înecăm” a declarat antrenorul CS Universității.

CITEȘTE ȘI: Bistrița nu se duce la TAS: „Nu mai are rost să ne gândim la Liga 1”

Articol scris de Cosmin STAICU
 

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 21 May. 2014, 15:31 Seria 2
Pe aceeași temă