Balint: „Dacă nu eram pe primul loc, nu mai era acest curent împotriva noastră”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 17 Apr. 2014, 18:36 Seria 2

Antrenorul CS Universitatea s-a dezlănțuit, astăzi, la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC Olt, la adresa celor care contestă dreptul de promovare al echipei sale.

„Când au votat locul pentru Craiova la FRF, nimeni nu a fost împotrivă, acum, când au văzut că este vorba de un club serios, puternic, nu mai este valabil ce au votat! Dacă nu eram pe primul loc și eram în play-out, nu mai era acest curent împotriva noastră. Să ne dea afară, să ne desființeze, să alimenteze criza asta de echipe din țară! Văd că unul dintre cei mai vehemenți este Daniel Stanciu, e normal, așa se întâmplă cu prietenii… Dacă era la Craiova, se bătea cu toți pentru club. M-a amenințat că prezintă nu știu ce regulament care ne interzice promovarea, și când colo, n-am văzut nimic concret, n-a fost decât un mare pârț după o oală de fasole”, a spus antrenorul liderului Seriei a II-a.

Negrilă: „Ar fi absurd să nu ni se permită să promovăm”

Fostul fundaș al Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, a comentat și el problema dreptului de promovare al CSU: „Dacă n-am avea dreptul să promovăm, de ce nu ni s-a spus de la început, să nu ne batem capul, să nu mai cheltuim bani, nervi. Ar fi absurd să ni se întâmple acest lucru! Toată Craiova Maxima este alături de băieți și sperăm să promoveze, îmi doresc din tot sufletul să avem din nou fotbal de Liga I la Craiova”

Ferfelea: „Nu e normal să-ți bați joc de munca de un an a unor jucători”

Play-maker-ul Craiovei, Viorel Ferfelea, nu concepe să mai piardă un nou sezon, după ce a trăit acum câțiva ani cu Sportul o mare dezamăgire, echipa fiind retrogradată, deși terminase pe primele locuri. „Noi nu ne gândim la problemele juridice, trebuie să ne concentrăm la meciuri, să promovăm pe teren, dar ar fi o mare frustrare să nu avem drept de promovare, nu e normal să-ți bați joc de munca de un an a unor jucători”.

Negrilă l-a comparat pe Bale cu Mitică Marcu

Cândva adversari pe teren, Gabi Balint și Nicolae Negrilă au stat alături la conferința CSU și au depănat amintiri: „Hagi avea dreptate când spunea că Negoro era un fundaș extrem de greu de depășit. Mi-aș dori ca toți jucătorii mei să aibă determinarea și agresivitatea pozitivă a lui” a spus Balint.

Fundașul care a calificat, cu golul său împotriva lui Kaiserslautern, Craiova Maxima în semifinalele Cupei UEFA, a comparat cursa lui Gareth Bale din finala Cupei Regelui de aseară, Real – Barca 2-1, cu sprinturile de odinioară ale lui Dumitru Marcu, component al Campioanei Unei Mari Iubiri din perioada primului titlu. „Bale mi-a amintit de Mitică Marcu, pe care-l porecleam Motoreta Mobra, el ocolea adversarii pe zgura din afara terenului și ajungea înaintea lor la minge”.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 17 Apr. 2014, 18:36 Seria 2
Pe aceeași temă