Bălău i-a pus gând rău fostului său antrenor: „Vreau să bat Craiova”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 21:00 Seria 2
Bălău i-a pus gând rău fostului său antrenor:** „Vreau să bat Craiova

Căpitanul echipei severinene în turul sezonului trecut, fundașul Marius Bălău se va întâlni în prima etapă și cu foștii săi coechipieri de la malul Dunării, Milan Mitic și Dumitru Hotoboc, transferați în vară de Universitatea Craiova. Ardeleanul a semnat recent cu nou-promovata Olimpia Satu Mare, echipă la care a mai evoluat la începutul carierei.

„Deși am avut trei promovări în Liga I, cu Mediaș, Târgu Mureș și Turnu Severin, Olimpia Satu Mare a rămas echipa mea de suflet, chiar dacă nu am avut mari performanțe. Aici am jucat însă aproape șase ani, între 1999-2005 și mă bucur că am revenit. Sezonul acesta nu cred că se pune problema promovării la Satu Mare, dar sunt convins că nu vom retrograda. E important să debutăm cu dreptul și cred că putem învinge Craiova. Jucăm acasă și vor veni peste 5000 de spectatori, care ne pot purta spre victorie. Publicul mă apreciază aici, și eu îi respect, și nu vreau să-i dezamăgesc. Universitatea are o echipă bună, care poate promova. Cunosc antrenorul, îi cunosc pe Mitic și Hotoboc, cu care am fost coechipier, dar și alți jucători”, a spus Bălău.

Dezamăgit de oficialii severineni

Fundașul de 33 de ani vrea să-și încheie cariera la Satu Mare, unde autoritățile locale nu folosesc echipa în scop electoral. „Cu siguranță, la Satu Mare nu voi întâmpina problemele de la Severin, unde nu am fost plătit de șapte luni, după care echipa s-a desființat. Domnul Napoli nu m-a mai băgat în echipă pe finalul turului, dar nu știu dacă a fost decizia dânsului. Eu mai aveam de jucat vreo 30 de minute, pentru a încasa un bonus. Acum nu mă mai gândesc la asta, ci la noul meu club. Am semnat pe două sezoane și vreau să mă retrag aici din activitate”, a afirmat Bălău.

Partida Olimpia Satu Mare – Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 11:00.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 21:00 Seria 2
Pe aceeași temă