Băimărenii vor să rămână neînvinși și după meciul cu Damila: „Sperăm să facem o figură frumoasă”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 15:24 Seria 2
Băimărenii vor să rămână neînvinși și după meciul cu Damila:**

Neinvinsi vor sa ramana baimarenii de la FC Maramures Universitar si dupa deplasarea de la Damila Maciuca, adversarul sportivilor antrenati de Romulus Buia in etapa 19. Misiunea este, insa, una dificila, considera cei de la FCMU, nu numai din cauza diferentei de puncte care desparte cele doua echipe, ci si din cauza ca baimarenii nu au avut teren de antrenament in aceasta saptamana si contabilizeaza, oftand, lunile restante la primirea banilor.

In etapa 19 a seriei Vest din Liga a doua de fotbal, FC Maramures Universitar Baia Mare are meci la Damila Maciuca. Partida se va juca in 30 martie, incepand cu ora 11.00, pe baza sportiva din Dragasani (Valcea).

Dupa egalul la 2 cu FC Olt, pe stadionul „Viorel Mateianu” abordeaza baimarenii jocul de sambata. De cealalta parte, Damila Maciuca a jucat in aceasta a doua jumatate de campionat un singur meci, in prima etapa, la Targu Mures, joc castigat cu 2-0. Cu 21 de puncte, Damila Maciuca ocupa locul 4 in clasament, in timp ce baimarenii, cu ale lor 15 puncte, sunt pe a 10-a pozitie de ierarhie.

„Va fi un meci greu, intalnim o echipa care joaca foarte bine si care ne-a batut si in tur (bine, n-am jucat acasa, am jucat si atunci tot in deplasare, la Bistrita). Problema este ca nu am avut unde sa ne antrenam saptamana asta, nu am facut decat antrenamente pe sintetic”, a mentionat antrenorul Romulus Buia.

„Un meci greu ca si toate celelalte. Noi speram sa facem o figura frumoasa ca si cu Corona sau ca si meciul trecut, care a fost unul bun, pacat ca nu am luat trei puncte. Speram sa castigam si sa venim cu toate punctele acasa, in Baia Mare”, a spus Marian Urs.

Baimarenii au obtinut cate ceva din fiecare etapa din retur, dupa victoria la „masa verde” din prima etapa si egalurile de la Brasov cu Corona si de acasa cu FC Olt, fiind neinvinsi pana la aceasta ora in retur. „Speram sa ramanem tot asa, dar este foarte greu: din moment ce nu te antrenezi pe un teren mare, nu ai unde te schimba, nu ai mingi, nu ai tricouri este foarte greu”, a marturisit Buia.

„Avem noroc ca suntem baieti de caracter toti si atmosfera e buna: cu bani si fara bani noi incercam sa ne facem datoria cat se poate de bine”, a declarat Urs, acesta marturisind ca au trecut cateva luni de cand nu au mai fost platiti jucatorii de la FCMU.

Din cauza cumulului de cartonase, Faye nu este disponibil pentru acest joc. FC Maramures Universitar pleaca spre Valcea maine dimineata.

In tur, cu 1-0 s-a impus Damila Maciuca in fata baimarenilor.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 15:24 Seria 2
Pe aceeași temă