Baia Mare își ia adio de la Liga a II-a! Hotico e pe cale să mute echipa în Arad: „Suntem în discuții avansate”

03 Jul. 2012, 22:02 Seria 2
Baia Mare își ia adio de la Liga a II-a!** Hotico e pe cale să mute echipa în Arad:

Zvonul că gruparea din orașul de pe malul Crișului Alb ar urma să evolueze în liga secundă căpătă tot mai mult contur. Disponibilitatea celor de la Baia Mare de a ceda lotul de jucători și locul în liga secundă a fost ocazia perfectă pentru sebișeni.

Primarul orașului, Gheorghe Feieș, a luat imediat legătura cu Dan Hotico, președintele băimărenilor și a demarat discuțiile vizavi de un posibil parteneriat. „Este adevărat, suntem în discuții avansate cu cei de la Sebiș. Am fost acolo și am discutat cu domnul primar despre un parteneriat public privat, iar dânsul și-a dat acordul vizavi de lucrurile ce țin de Primărie. Dar, nu e nimic sigur și bătut în cuie deocamdată. Trebuie să obținem omologarea stadionului din partea Federației și pe urmă să punem la punct și celelalte aspecte. Există, încă, destul de multe lucruri de clarificat”, ne-a declarat Hotico.

Prea multe amănunte în legătură cu staff-ul tehnic și lotul de jucători pentru ediția viitoare de campionat nu există la această oră. „Toate la timpul lor. Acum lucrăm la aspectele procedurale. Repet, în principiu, totul e ok, însă, trebuie să vedem și cu ce se vine din partea Sebișului pe partea de și mai trebuie să ne asigurăm că totul se face în baza legii. De asemenea, trebuie să trimitem o cerere la Federația Română de Fotbal prin care, cu argumente solide, să cerem și schimbarea denumirii clubului. Dacă se va accepta, timp de trei ani de zile clubul nu va avea drept de promovare. După ce va fi clarificat și acest aspect, vom începe discuțiile în jurul bugetului, antrenorilor și lotul de jucători”, a adăugat șeful moroșenilor.

Pe de altă parte, cel care și-a demonstrat abilitățile de antrenor în confruntarea cu UTA, de la Arad, mai spune că ia în considerare și alte oferte. „Recunosc că sunt în discuții și cu alte cluburi și voi alege varianta cea mai bună și atractivă. Însă, Sebișul este clar în pole-position, mi se par cei mai serioși și hotărâți până în acest moment”, a încheiat Hotico.

Sursa: Sport Arad

03 Jul. 2012, 22:02 Seria 2
Pe aceeași temă