Axente, în război cu fanii! „Nu am arătat niciun deget mijlociu!”

Publicat: 21 Nov. 2011, 14:13 Actualizat: 21 Nov. 2011, 14:15 Seria 2
Axente, în război cu fanii!  „Nu am arătat niciun deget mijlociu!”

Poli a trecut pe primul loc după victoria cu Turda (3-0, goluri Curtean, Goga și Fuchs), dar nu toată lumea a fost fericită sâmbătă.

Un grup de suporteri de la tribuna a II-a l-a înjurat și huiduit pe Axente pe tot parcursul meciului, iar atacantul a răbufnit după ce a fost înlocuit cu Popovici, gesticulând nervos la adresa spectatorilor. După acel moment, înjurăturile s-au înmulțit, iar fotbalistul și-a „pus în cap” toată tribuna a II-a.
O parte dintre fani l-a luat în colimator pe Axente de mai mult timp, din cauza formei slabe pe care atacantul a parcurs-o atât în returul sezonului trecut, când nu a reușit să înscrie niciun gol. Culmea, jucătorul de 24 de ani a fost unul dintre remarcații meciului de ieri, fiind autorul pasei decisive de la golul lui Curtean.

„Mă așteptam să fie altfel la meciul ăsta”

Axente a explicat, pentru liga2.ro, gestul de sâmbătă. „În primul rând vreau să se știe că nu am arătat niciun deget mijlociu, cum s-a spus, doar am dat din mâini nervos, a fost o ieșire la adresa unor grupuri de oameni care mă înjură de la începutul sezonului. Totul are o limită. Poate, dacă eram doar de jumătate de an aici, nu îi băgam în seamă, dar cred că e nedrept comportamentul lor. Sunt de foarte mulți ani la clubul ăsta, țin la această echipă și la acest oraș și chiar și când am fost împrumutat la Oțelul tot aici am dorit să mă întorc și să joc. Am avut o perioadă mai slabă din care eu cred că am ieșit și sincer mă așteptam să fie altfel la meciul ăsta. Sunt sigur că sunt mulți oameni de la tribuna a doua care mă susțin și îmi pare rău dacă s-au simțit lezați. Am reacționat doar la adresa celor care m-au înjurat”, a declarat fotbalistul lui Poli, care a mai precizat că nu își dorește să plece de la Timișoara în iarnă.

„Indiferent că joc bine sau nu, i-am simțit mereu împotriva mea cu înjurături și ironii. Sunt peste tot jucători înjurați, dar în cazul meu a devenit un obicei”, Mircea Axente, atacant Poli Timișoara

„Îi dau dreptate lui Axente, nu mi se pare normal să fie luat așa din primul minut. Unii jucători avem evoluții bune, alții evoluții proaste, dar trebuie să fim toți incurajați. El e afectat, își dorește foarte mult să joace bine”, Dorin Goga, atacant Poli Timișoara

3 goluri și 3 assist-uri are Axente în acest sezon

Articol scris de Radu FAUR

Publicat: 21 Nov. 2011, 14:13 Actualizat: 21 Nov. 2011, 14:15 Seria 2
Pe aceeași temă