„Avem câțiva jucători de Liga I”

29 Apr. 2009, 13:04 Seria 2
„Avem câțiva jucători de Liga I

Capricios dar bun. Antrenorul secund al Jiului, Damian Militaru, spune că este supărat pe Gabi Apetri pentru că acesta ar putea munci mai mult la antrenamente.

 

Fostul mare jucător al Jiului și al Stelei, Damian Militaru, în prezent „secundul” lui Daniel Timofte, la Jiul, spune că în echipa din Vale sunt câțiva jucători ce ar putea face față oricând primului eșalon. „Câteodată mi-e ciudă pe Apetri pentru că nu pune osul la bătaie. Știu că este un jucător de valoare care poate mai mult, dar de multe ori se lasă și acest lucru mă scoate din sărite. Am o boală pe el din cauza asta și mereu sunt cu gura pe el, dar asta nu înseamnă că-i vreau răul”, spune Militaru.

 

O fire mai capricioasă, Gabriel Apetri a lipsit la meciul Jiului cu Arieșul Turda din motive mai puțin sau nu întemeiate. Gura lumii afirmă că Apetri nu a jucat din cauză că nu și-a luat banii. Fiind singurul jucător petroșenean care ar fi protestat în acest mod. „Poate chiar a avut ceva probleme și nu  jucat”,au spus colegi de ai jucătorului. Damian Militaru crede că în acest moment  Jiul are câțiva jucători care oricând ar putea face față cu brio în Liga l. „Apetri, Pintilii sau Gheți pot juca la o echipă de pe prima scenă fără probleme. Pintilii chiar este un jucător valoros și constant. Jiul are o echipă bunicică, în acest moment, iar victoria cu Turda a fost una mare și muncită pentru noi”, a mai declarat Militaru.
 

 

Gabriel Apetri are 28 de ani și este jucătorul deținut în coproprietate de patronul Alin Simota  și patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu. A cochetat în prima ligă cu Jiul, Oțelul și Craiova, dar fotbalistul spune că cel mai bine se simte la echipa petroșeneană.
 

 

Mihai Pintilii are 25 de ani și a fosta dus la Jiul Petroșani de Marin Tudorache. O vreme s-a aflat în atenția echipei Steaua București, dar pe atunci nu  fost dorit de Hagi. Specialiștii spun că este un fundaș complex cu calități și are oricând loc la o echipă din Liga l.
 

 

Cornel Gheți are 22 de ani și este unul dintre jucătorii preferați ai finanțatorului Alin Simota. „Perluța” cum îl alintă colegii este văzut ca unul dintre viitori jucători de Liga l, iar pentru Jiul nu poate fi decât o afacere profitabilă.
 

 

articol scris de Loredana Juglea

 

29 Apr. 2009, 13:04 Seria 2
Pe aceeași temă