Au scăpat de grija rubeolei

02 Mar. 2012, 11:49 Seria 2
Au scăpat de grija rubeolei

Antrenorul Viorel Dumitrescu a avut destul de multe bătăi de cap în ultima perioadă din cauza problemelor de lot. Pe lângă unele accidentări, așa cum a fost cazul lui Ion Marius sau Dănuț Ivănică, tehnicianul piteștenilor a trebuit să se descurce și fără trei jucători ce au făcut rubeolă. Astfel, Wallace, Ionescu și Fundulea se află de câteva zile în casă, dar de luni vor reveni la antrenamente, fapt care îl bucură nespus pe antrenorul Viorel Dumitrescu.

„De luni îi vom avea și pe acești jucători la antrenamente. Am vorbit cu ei tot timpul, știu cum se simt, iar de la începutul săptămânii viitoare vor reveni și ei la antrenamente. Vor începe totul mai ușor pentru că au avut o perioadă lungă de repaus care mai mult ca sigur se va resimți și în jocul lor. Mă bucur mult pentru faptul că nu au mai apărut și alte probleme în rândul jucătorilor cu această boală”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Amical cu CS Otopeni sâmbătă

FC Argeș va disputa sâmbătă un nou meci amical de această dată urmând să întâlnească echipa din prima serie din Liga a II-a, CS Otopeni. Jocul dintre aceste două echipe ar fi trebuit să se desfășoare în mod normal cu începere de la ora 12:00, dar acest joc a fost amânat cu o oră. Jocul dintre FC Argeș și CS Otopeni se va disputa până la urmă sâmbătă cu începere de la ora 13:00. Motivul pentru care acest joc a fost amânat cu o ora este acela că de la ora 11:00 pe terenul sintetic de lângă stadionul „Nicolae Dobrin” se va disputa partida din prima etapă a returului de campionat în Liga a IV-a, dintre SCM Pitești și Stâlpeni-Rădești.

Sursa: Ziarul Top

02 Mar. 2012, 11:49 Seria 2
Pe aceeași temă