Au renunțat la cantonamentul montan

02 Feb. 2009, 12:40 Seria 2
Au renunțat la cantonamentul montan

Mureșul Deva a decis să renunțe la cantonamentul montan programat pentru această iarnă. Antrenorul Gheroghe Barbu (foto) consideră că este inutil un stagiu de pregătire centralizată de zece zile când până la începerea returului a mai rămas numai o lună.

Pentru că nu au un teren propice pentru antrenament, jucătorii Mureșului se antrenează pe două terenuri sintetice de minifotbal, din incinta Ștrandului Municipal. „Nu mai plecăm niciunde. Nu are rost să mergem zece zile în cantonament și noi nu am jucat decât un singur amical. Și în cantonament tot pe pregătire fizică ar fi trebuit să punem accent, ori asta am făcut de la reluarea pregătirilor și până acum. Antrenament fizic putem face și la Deva, păcat că o facem pe suprafețe dure, prin parcuri sau pe asfalt. Jucătorii abia au pus piciorul pe minge de câteva zile, noroc că am găsit terenurile sintetice de la ștrand”, a explicat Gheorghe Barbu.

 

La pregătirile alb-roșilor sunt și patru jucători aflați în probe: Mila (Liberty Salonta), Pârvu (Gaz Metan Tg. Mureș), Florea (Gaz Metan Craiova) și Baicu (Gloria Bistrița). Tehnicianul alb-roților a mai afirmat că își mai dorește un atacant, înaintașii fiind punctul slab al echipei. Gheorghe Barbu are și o mare nemulțumire. „Nu am reușit să jucăm decât un amical, pentru că nici nu avem unde și nici cu cine. Am făcut un meci cu cei de la CSM Sebeș, pe terenul de lângă Strei de la Simeria Veche. După o repriză a deveni mlaștină, așa că nu a fost fotbal și nici nu am putut să îmi fac vreo impresie despre jucători.

 

S-a terminat 0 – 0, ceea ce e irelevant. Am vrut să jucăm un amical cu Simeria sau cu Orăștie, dar ne-au refuzat. Culmea e că cele două echipe am înțeles că au jucat una împotriva celeilalte. Nu mă interesa rezultatul, e treaba lor cu cine vor sau nu să joace. Nu înțeleg de ce nu vor și cu Deva. Avem programate amicale cu Jiul sau cu Ceahlăul”, a mai completat Barbu.

Articol scris de Loredana Juglea
 

02 Feb. 2009, 12:40 Seria 2
Pe aceeași temă