Au pus accentul pe finalizare în loc de obișnuitul amical

19 Oct. 2011, 13:19 Seria 2
Au pus accentul pe finalizare** în loc de obișnuitul amical

În mod normal, echipa arădeană trebuia să dispute un meci amical marți după – amiază împotriva unei grupări din eșaloanele inferioare. Până la urmă, antrenorii UTA-ei au optat pentru un antrenament cu accent pe finalizare.

Astfel, lotul a fost împărțit în patru echipe a câte cinci jucători de câmp și un portar. Rând pe rând, cele patru formații s-au confruntat pe teren redus, partidele durând 10 minute fiecare. La finalul acestor confruntări învingători au ieșit „verzii”. Pentru aceștia au evoluat Amadio – Nagy, Calvin, Ignea, Jackie Nicolae, Nădăban, Coll. Celelalte formații au fost formate din: Cioară – Gornic, Purece, Gligor, Neagoe, Drăgan (albii); Smaranda – Bălan, Siminic, Raț, Drăghici, Capătă (albaștrii); Smaranda – Șușlak, Suta, Gâlcă, Hidișan, Miron (portocalii).

Responsabilii cu execuțiile spectaculoase au fost Gâlcă, Nădăban, Hidișan și Jackie Nicolae, care au reușit câteva goluri de senzație. Nici antrenorul Roli Nagy nu s-a lăsat mai prejos, el surprinzându-i de câteva ori pe Smaranda și Cioară cu loburi de mare efect.

Antrenorul UTA-ei le-a cerut eleviilor săi să joace doar din trei atingeri, iar acțiunile să fie finalizate cât mai repede cu putință. Printre cei mai criticați utiști au fost tinerii veniți de la echipa a doua, aceștia părând în destule rânduri să nu poată ține pasul cu senatorii de drept ai grupării arădene.

„E mai liniște acum în vestiar, după primul succes de pe teren propriu. Aveau nevoie de acea victorie după cele patru meciuri în care nu au reușit să câștige, iar acea precipitare s-a văzut în jocul nostru cu Severinul”, susține declarat Roli Nagy. Acesta a comentat și rezultatul restanței dintre Gloria Bistrița și Gaz Metan Severin: „Severinul a început bine campionatul, nu mă surprinde că a condus la pauză. Totuși, Gloria, în afara partidei cu Timișoara – care a fost practic un meci de liga întâi – nu a pierdut puncte pe teren propriu, indiferent de ce meciuri grele au avut. Oricum, niciun meci nu seamănă cu celălalt, orice e posibil, trebuie să credem în șansa noastră la fel cum au făcut-o cei de la Luceafărul Oradea, care au bătut-o pe Poli în ultimul minut”.

De la ședința de pregătire de ieri au lipsit Pascariu, Pocuca și Luan Pereira. Toți trei sunt răciți și au fost menajați de staff-ul tehnic. Probabil, cei doi fundași centrali vor fi 100% apți pentru partida de sâmbătă seara, cu Gloria Bistrița.

Sursa: Sport Arad

19 Oct. 2011, 13:19 Seria 2
Pe aceeași temă