Rapid și-a stabilit data reunirii, a cantonamentului din Turcia și primii doi adversari din meciurile amicale. Giuleștenii întâlnesc echipe cu suporteri la fel de pătimași ca ai lor

Marius ANGHEL 20 Dec. 2019, 12:54 Pregătiri, amicale
Rapid și-a stabilit data reunirii, a cantonamentului din Turcia și primii doi adversari din meciurile amicale.** Giuleștenii întâlnesc echipe cu suporteri la fel de pătimași ca ai lor

Rapid începe să își stabilească programul pentru pregătirea de iarnă, înaintea părții a doua a sezonului Ligii 2, una în care va încerca să urce pe primele două locuri direct promovabile. Antrenorul Daniel Pancu și stafful său au hotărât data reunirii, a cantonamentului, dar și primii doi adversari din meciurile amicale.

Rapid se reunește pe 13 ianuarie, iar pe 26 pleacă în cantonament în Antalya

La fel ca majoritatea echipelor din Liga 2, Rapid se va reuni și ea aproape de mijlocul lunii ianuarie. Ziua de luni, 13 ianuarie, este cea aleasă pentru ca alb-vișiniii să sune adunarea. Pentru început, Daniel Pancu va conduce antrenamentele pe plan local, la București, până pe 26 ianuarie, când se va pleca într-un cantonament în Antalya.

În Turcia se va sta până pe 6 februarie, iar, în această perioadă, Rapid va disputa cel puțin patru meciuri amicale. Doi dintre adversari au fost deja stabiliți.

Amicale cu U Craiova 1948 SA și CSKA Sofia

U Craiova 1948 SA și CSKA Sofia sunt echipe cu care Rapid a ales să își măsoare forțele în această iarnă.

„FC U” Craiova, așa cum le place suporterilor să numească echipa lui Adrian Mititelu, va fi adversarul Rapidului pe 30 ianuarie. Clubul oltean antrenat de Eugen Trică care își desfășoară, mai nou, meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu, e lider detajat în Seria a 4-a a Ligii 3 și, mai mult ca sigur, nu va avea nicio problemă în a promova în Liga 2.

CSKA Sofia ocupă locul 4 în prima ligă din Bulgaria după 20 de etape, fiind la nouă puncte în spatele liderului Ludogorets. Amicalul cu echipa din capitala Bulgariei e stabilit pe 2 februarie.

Atât „FC U” Craiova, cât și CSKA Sofia au suporteri pătimași.

După 21 de etape desfășurate până acum în Liga 2, Rapid ocupă locul 3, poziție care la finalul sezonului duce la barajul pentru promovare. Giuleștenii au 35 de puncte, iar primele două clasare, UTA și CS Mioveni, clasatele pe pozițiile direct promovabile, au 41, respectiv 37 de puncte.

Campionatul Ligii 2 e programat să se reia pe 22 februarie, cu etapa a 22-a, în cazul în care vremea va permite.

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 20 Dec. 2019, 12:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă