Artimon: „Ne aflăm în fața unui joc important pentru viitorul nostru”. Gugulanii vor victoria cu FC Bihor pentru a nu mai avea emoții în play-out

Artimon:

Antrenorul echipei FC Caransebeș, Alin Artimon, a venit la conferința săptămânală de presă însoțit de doi dintre atacanții echipei gugulane, Alex Boștină și Sabin Lupu. Tehnicianul a vorbit joi, 16 aprilie, despre întâlnirea de sâmbătă, din etapa a III-a a play-out-ului Seriei a II-a a Ligii 2, cu FC Bihor.

„Ne aflăm în fața unui joc important, nu unul decisiv, dar important pentru continuitatea noastră și pentru viitorul nostru. Venim după un joc mai modest, la Vâlcea, și după primul insucces din acest sezon, și sunt convins că jucătorii noștri vor reacționa corespunzător, iar la ora meciului vor fi la un nivel de motivație maxim, care în ultimele jocuri ne-a lipsit. E important să ne regăsim cadența, să ne regăsim motivația, tonusul și specificul acestui grup, pentru că toate acestea la un loc au adus rezultatele din start. E un joc în care putem înclina destul de mult balanța retrogradării în favoarea noastră, în condițiile unui rezultat pozitiv, și jocul trebuie să se desfășoare de așa manieră încât la finalul celor 90 de minute rezultatul să fie unul care să consfințească o superioritate pe care ne-o dorim să existe și în teren”, a spus Artimon.

Tehnicianul lui FC Caransebeș a mai declarat că se confruntă și cu unele probleme medicale în lot, dar că speră ca până la ora jocului să găsească o soluție optimă, astfel încât primul „unsprezece” care intră în teren să fie la nivel maxim din punct de vedere fizic și să aibă o motivație corespunzătoare unui joc de asemenea importanță. „Sunt convins că lumea va veni alături de noi, având în vedere și «Ruga de la Oraș» care are loc în acest week-end, și știu că și suporterii pregătesc ceva special. Sper ca noi să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și acțiunilor care se vor desfășura în aceste zile în preajma noastră. Am încredere mare în acest grup și sunt convins că la sfârșitul meciului îmi vor da dreptate în ceea ce privește randamentul, motivația, și nu în cele din urmă, rezultatul”, a adăugat Alin Artimon.

Întrebat dacă cele trei puncte de sâmbătă i-ar scuti pe gugulani de emoțiile unui baraj, tehnicianul caransebeșean a afirmat că, după calculele sale, ar mai avea nevoie de încă un punct, pentru a putea sta liniștiți în privința rămânerii echipei în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Boștină: „Sperăm să ne facem meciul ușor încă din prima repriză”

„Suntem conștienți că această parte de play-out nu am parcurs-o cum ne-am fi dorit și suntem foarte motivați pentru ca acest meci să-l tranșăm în favoarea noastră și să obținem cele trei puncte, pentru a ne asigura un retur cu Bihorul care la ei va fi foarte greu și de aceea avem nevoie de toate punctele, sâmbătă acasă, iar în deplasare dacă vom face un egal va fi foarte bine, dacă nu vom reuși o victorie care să ne asigure liniștea. Sperăm să ne facem meciul ușor încă din prima repriză, pentru că în celelalte meciuri nu am reușit și din această cauză nu am fost tocmai stăpâni pe joc, și mă refer în special la meciul de la Vâlcea, în care, dacă obțineam toate cele trei puncte, altfel am fi stat acum. Aștept ca la ora meciului jucătorii să fie foarte motivați și să stea bine din punct de vedere medical, să fim cu toții apți și să reușim să ne adjudecăm toate cele trei puncte”, a spus Alex Boștină.

Lupu: „Nu ne gândim nicio secundă la o înfrângere”

„Așa cum a spus și domnul profesor și colegul meu, ne dorim foarte mult ca sâmbătă să luăm toate cele trei puncte, ne gândim doar la acest lucru. A fost un duș rece la Vâlcea, sperăm să nu se mai repete, sperăm ca dl. Artimon să aleagă «unsprezecele» care să aducă cele trei puncte și nu ne gândim nicio secundă la o înfrângere. Colegii mei sunt la fel de motivați ca și mine pentru a face un joc bun, la sfârșitul căruia noi să fim cei care ne bucurăm”, a declarat și Sabin Lupu.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă