Arieșul, optimistă înaintea partidei cu CFR Craiova

19 Aug. 2011, 15:00 Seria 2
Arieșul, optimistă** înaintea partidei cu CFR Craiova

Turda a plecat spre Drobeta Turnu Severin, vineri, după antrenamentul de dimineață, în vederea disputării jocului din prima etapă a sezonului 2011 – 2012, cu Gaz Metan Severin, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00.

Pentru jocul de la Severin, tehnicianul turdenilor, Florin Fabian, a deplasat un lot de 18 jucători: Florin Pampea și Dumitru Paul (portari), Florin Țârcă, Tiberiu Bier, Aurel Timar, Alexandru David, Costa de Miranda, Vasile Pop, Andrei Boroștean, Ciprian Străuț, Cristian Pop, Robert Cristian, Janos Vajda, Alexandru Barbuloviciu, De Souza Jefferson, Cătălin Bucur, Cosmin Tilincă, Dos Santos Felippe și Adrian Hadăr.

Sorin Tegzeș, nu a făcut deplasarea, deoarece încă nu este refăcut în urma unei accidentări.

,,Undă verde” pentru 4 jucători turdeni

Conducerea echipei din Turda era îngrijorată deoarece până joi lui Ciprian Străuț, Costa de Miranda, De Souza Jefferson și Dos Santos Felippe nu le-au sosit „cărțile verzi”.

În dimineața zilei de vineri președintele Virgil Blasiu a confirmat sosirea actelor celor patru jucători: ,,În această situație, facem deplasarea mai în siguranță, altfel ar fi existat probleme în alcătuirea lotului. Am convingerea că la Severin vom face un joc bun, iar rezultatul va fi pe măsura așteptărilor”

La fel de optimist e și tehnicianul Florin Fabian. ,,Este prima confruntare a sezonului, fiecare dintre echipe a suferit modificări în pauza competițională, dar cu toate acestea nu îmi este frică de joc și acest lucru l-am transmit și băieților. Șansele sunt 50 – 50%. Chiar dacă suntem nevoiți să jucăm în nocturnă, nu ne va incomoda acest lucru. Decât pe o căldură de peste 40 de grade, cât se preconizează la ora 11, mai bine de la ora 20″, a declarat Fabian.

Turdenii vor fi cazați la pensiunea Andra din Drobeta Turnu Severin, atât vineri noaptea, cât și sâmbătă noaptea.

Duminică dimineața vor pleca spre Turda, deoarece marți de la ora 17.30 se vor deplasa la Alba Iulia pentru jocul din turul IV al Cupei României, cu formația Europa Alba Iulia, din campionatul județean.

Articol scris de Ioan ARION

19 Aug. 2011, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă