Argeșul vrea să bată liderul! „Mer­gem cu mare încredere la Bis­trița”

07 Apr. 2012, 17:08 Seria 2
Argeșul vrea să bată liderul!**

Pentru fotbaliștii de la FC Argeș a venit momentul adevărului. Jucătorii lui Viorel Dumitrescu vor întâlni luni, în deplasare, pe Gloria Bistrița, liderul seriei a doua. Pentru piteșteni, acest joc este un barometru asupra valorii pe care o au alb-violeții în lupta cu celelalte contracandidate la promovare.

Antrenorul Viorel Dumi­trescu așteaptă un meci bun din par­tea elevilor săi și un rezultat care să îl mulțumească la sfâr­și­tul celor 90 de minute: „Mer­gem cu mare încredere la Bis­trița. Chiar dacă vom juca cu liderul seriei, au și ei plusuri, dar și minusuri la e­chi­pă. Sper să putem specula lipsurile lor. Bistrița este o e­chipă bună, matură. Au și ei niș­te scăpări. Mergem în pri­mul rând să jucăm fotbal și apoi să obținem un rezultat bun. Îi cunosc destul de bine și am văzut jocul lor cu Chindia Târ­goviște, de pe propriul teren. Este important să avem con­ti­nu­itate în rezultate, dacă vrem să rămânem în primele locuri. Lupta pentru poziția a treia ră­mâne în continuare deschisă și va câștiga echipa mai inteli­gen­tă și mai puternică. Până acum, pe noi nu prea ne-a luat nimeni în seamă, dar sper să ne bă­găm singuri. Depindem și de șansă, pentru că în fotbal con­tează foarte mult. Sunt convins că lupta pentru ocuparea ulti­mu­lui loc al podiumului se va da până în ultimele etape din a­cest retur de campionat”.

În confruntarea din turul campionatului, bistrițenii s-au impus pe terenul piteștenilor cu 3-1.

Briceag și Croitoru, apți

În confruntarea de la Bistrița, de luni, antrenorul Viorel Dumi­trescu se va putea baza pe doi dintre titularii de bază ai echi­pei. Fundașul Marius Briceag va re­veni în 11-le de bază al alb-vio­leților, după ce la meciul din e­ta­pa trecută, cu Chindia Târ­go­viș­te, nu a putut juca pentru că a fost suspendat din cauza cu­mu­lului de cartonașe galbene. Por­ta­­rul Flavius Croitoru are din nou șansa de a fi titular după ce a lipsit de pe teren din cauza unei accidentări.

Nemulțumit de rezultate

Administratorul lui FC Argeș, Cătălin Barbu, nu este mulțumit de parcursul echipei din acest retur de campionat. „Nu a fost un retur reușit pentru că în pri­me­le patru etape am luat doar 8 puncte. Timpul este un factor im­portant pentru noi. Eu cred că putem ocupa locul trei la finalul acestui sezon. Avem jucători ta­len­tați, iar dacă nu vom pro­mo­va anul acesta, anul viitor si­gur vom reuși acest lucru”.

Lui Soare i-a venit cartea verde

Antrenorul Viorel Dumitrescu se va putea baza la jocurile care au mai rămas de disputat din acest retur de campionat și pe Mirel Soare. Fundașul care a ve­nit în această iarnă de la echi­pa de primă ligă din Ungaria Vasas Budapesta, care avea mari pro­ble­me financiare, nu a putut fi folosit de piteșteni pentru că nu îi venise cartea verde. Mai mult ca sigur, Dumitrescu se va baza pe el de acum încolo, în condi­ți­ile în care alb-violeții in­tențio­nea­ză să se despartă de funda­șii centrali Wallace și Io­nescu, care au fost împrumutați de la Girom Albota.

Sursa: Curierul Zilei

07 Apr. 2012, 17:08 Seria 2
Pe aceeași temă