Argeșul încă se gândește la locul 3: „Mergem la victorie”

10 May. 2012, 13:28 Seria 2
Argeșul încă se gândește la locul 3:** „Mergem la victorie

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, se va desfășura meciul dintre FC Olt și FC Argeș, confruntare contând pentru etapa a 26-a din Liga a II-a la fotbal. Ținând cont de problemele de lot cu care se confruntă Viorel Dumitrescu, sunt șanse foarte mari ca în acest meci să îl vedem pe teren pe Ștefan Lisandru.

Fotbalistul piteștenilor speră să iasă un meci foarte bun la Piatra Olt și argeșenii să se impună în acest meci. „Va fi un meci dificil pentru noi, dar sper să ne impunem. Mergem acolo la victorie pentru că doar trei puncte ne-ar mai putea menține cu șanse reale pentru ocuparea locului 3. FC Olt este o echipă care se zbate să rămână în Liga a II-a, așa că este clar că ne va aștepta un meci foarte greu în compania acestei echipe. Sper ca noi să facem un meci bun și să ne impunem jocul”, a declarat Ștefan Lisandru, jucătorul echipei FC Argeș.

A intrat cu ghinion

Jucătorul argeșenilor nu a bifat foarte multe meciuri în tricoul echipei FC Argeș în acest sezon competițional, acesta fiind pe teren în două meciuri ale piteștenilor. Lisandru a fost trimis din primul minut pe teren în confruntările cu Gloria Bistrița și FC Bihor, partide ce au fost pierdute cu scorul de 3 – 0 de cei de la FC Argeș. „Din păcate, am intrat pe teren în meciurile pe care noi le-am pierdut cu scorul de 3 – 0 în compania celor de la Gloria și de la FC Bihor. Dacă la Bistrița nu am avut prea multe șanse, la Oradea am început foarte bine dar din păcate am luat bătaie. Sper ca de această dată lucrurile să stea cu totul altfel și noi să nu mai comitem aceste greșeli. Îmi pare foarte rău și de punctele pierdute cu Râmnicu Vâlcea și cu Slatina, pentru că acele puncte ne-ar fi ajutat să fim mai sus în clasament. Am jucat foarte bine cu Slatina, dar din păcate nu am fructificat ocaziile din finalul meciului și am cedat două puncte importante, care ne-ar fi menținut în lupta pentru ocuparea locului trei”, a mai declarat Ștefan Lisandru.

Test înaintea meciului cu FC Argeș

Piteștenii vor da peste un adversar care se luptă în momentul de față pentru evitarea retrogradării, având motive serioase să își dorească un rezultat pozitiv cu alb-violeții. Înaintea acestui meci cu FC Argeș, echipa ce își dispută meciurile de acasă la Piatra Olt, a susținut un meci amical. FC Olt a jucat un meci de verificare marți după-amiaza împotriva echipei ALRO Slatina, fostul adversar al piteștenilor. Echipa lui Sorin Cârțu s-a impus cu scorul de 1 – 0, printr-un gol marcat de Crețu. În acest meci cei doi tehnicieni au folosit jucătorii ce au fost prezenți în mai puține partide în actuala stagiune.

Sursa: FC Argeș

10 May. 2012, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă