Arădenii iau vacanță cu mai puțini bani în buzunare

02 Dec. 2011, 12:20 Seria 2
Arădenii iau vacanță cu mai puțini bani în buzunare

Fotbaliștii care au bifat cele mai multe minute în prezenta stagiune a Ligii a 2-a au efectuat un ultim antrenament al anului sub comanda „tripletei” Nagy – Stupar – Țapoș la baza sportivă Bendea, după care au fost băgați într-o scurtă ședință în sala de mese a clubului din Calea Aurel Vlaicu.

Înainte de a pleca oficial în vacanța de iarnă, până pe 9 ianuarie 2012, jucătorii „Bătrânei Doamne” au aflat din gura lui Giovanni Catanzariti că va trebui să se mulțumească cu mai puțini bani până la primăvară.

Remintindu-le „alb-roșiilor” că așteptările erau cu totul altele pentru prima parte a sezonului, președintele clubului și-a impus punctul de vedere. „Nu cred că a fost ceva nou pentru jucători, când le-am spus că vor fi sancționați cu 24% din contracte. Știau că se va întâmpla așa dacă nu câștigau cel puțin 7 puncte din ultimele trei meciuri ale returului, dar, la fel de bine știu acum, că îndată ce vor ajunge pe locul 3 în clasament își vor recupera banii. Până atunci, îi așteptăm la muncă după vacanța de iarnă. Bineînețeles, jucătorii vor încasa încă un salar până la sfârșitul anului”, a anunțat Giovanni Catanzariti, care a făcut deja demersurile la Federația Română de Fotbal pentru a se opera tăierile contractuale promise.

Sursa: Sport Arad

02 Dec. 2011, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă