„Ar fi păcat pentru toată lumea să nu promovăm”

11 May. 2012, 10:31 Seria 2

Din titular cert, ca înlocuitor al lui Gabi Siminic pe postul de fundaș stânga, George Neagu a ajuns pe banca de rezervă. A fost nevoie de suspendarea lui Hidișan, pentru ca Adrian Falub să apeleze la fostul fotbalist al Daciei Mioveni, însă, cel puțin prin prisma rezultatului, nu a fost o revenire de bun augur.

„Din păcate, după o repriză bună, am căzut în partea a doua. Am făcut unele greșeli ce puteau fi evitate, puteam ține de rezultat, puteam înscrie…Chiar și la victorii, tot timpul e loc de mai bine și se poate mai mult, darmite la înfrângeri”, a precizat utistul.

De când a revenit în Calea Aurel Vlaicu, în cele câteva meciuri în care a evoluat, Neagu a fost folosit mai ales la mijlocul terenului. „Și ca fundaș, mijlocaș sau atacant ai responsabilitate mare. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine oriunde sunt pus să joc. E clar că e un post nou pentru mine, dar, cum am spus, încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Iar dacă nu sunt folosit prea des, înseamnă că au fost sau sunt jucători într-o formă mai bună decât mine sau rezultatele dinainte i-au recomandat în primul unsprezece. Eu mă pregătesc cât mai bine și îmi aștept rândul. Fie că sunt pe teren sau nu, important este să câștige echipa. Ar fi păcat pentru toată lumea, de la suporteri, jucători și până la conducere să nu promovăm”, a punctat fotbalistul de 28 de ani.

Sursa: Sport Arad

11 May. 2012, 10:31 Seria 2
Pe aceeași temă