Apar și „închizătorii” de meserie la UTA

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 16:05 Seria 2
Apar și „închizătorii

După ce Florin Lazea a ales Rapidul, iar Eugen Trică a renunțat poate prea repede la Roșca, Țoțu și Domșa, UTA a rămas fără niciun mijlocaș defeniv de meserie. În primele partide oficiale ale sezonului, s-a improvizat mai degrabă cu Marcu, Zaluschi și chiar Popescu, fotbaliști care nu au prea avut astfel de atribuții în cariera lor. Contra Târgu Mureșului, stafful tehnic putea apela și la Santa Moreno, însă nici columbianul nu este „închizător” de meserie.

Din această săptămână, însă, Trică are două soluții în plus pentru numărul 4. În primul rând, să spunem că între timp a ajuns în Calea Aurel Vlaicu și cartea verde a lui Fernando Junior Medina (foto). Acesta ajunsese la Arad în urmă cu trei săptămâni alături de conaționalii săi, Ospina și Moreno, însă până acum nu a avut drept de joc deși semnase un contract de joc cu „alb-roșii”. Apoi, tehnicianul arădenilor l-a primit la pregătiri pe Daniel Stan, un fotbalist de 26 de ani care a mai evoluat la Snagov, dar și în campionatele Ciprului și Ungariei. „Am referințe bune despre el, vreau să-l văd la antrenamente și apoi voi lua o decizie. Acum că e și Medina apt de joc, avem mai multe variante pentru postul de mijlocaș central. Încep să am variante  mai multe în toate zonele terenului”, ne-a mărturisit Eugen Trică.

Acesta i-ar mai putea oferi o șansă și tânărului Radu Domșa, care a fost testat în cele două meciuri de pregătire doar ca fundaș lateral (dreapta și stânga) și nu pe postul său de bază, mijlocaș defensiv. Domșa și Popescu, actualul mijlocaș central cu atribuții mai ofensive, au format cândva cuplul de mijlocași centrali la naționala Under 18.

Utiștii ar mai nevoie și de unul – doi fundași centrali, asta și în funcție de păstrarea sau nu în lot a columbianului Ospina. „Vreau să-l mai văd la antrenamente, căci până acum a fost accidentat și nu știu mare lucru despre el”, a mai spus Trică.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 16:05 Seria 2
Pe aceeași temă