Andrei Neagoe, indisponibil două săptămâni: „Am riscat, bine că nu m-am accidentat mai grav”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Apr. 2015, 13:45 Seria 2
Andrei Neagoe, indisponibil două săptămâni:**

Mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Andrei Neagoe, este accidentat și va lipsi de pe teren cel puțin două meciuri.

Accidentat în urmă cu două săptămâni, la jocul cu FC Bihor, Neagoe a forțat și a jucat și etapa trecută, în disputa cu FC Caransebeș, scor 1-0. „Simțea dureri la genunchi, din acest motiv Andrei a fost rezervă și a intrat în repriza secundă” a explicat antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici.

Consultat de un medic ortoped, mijlocașul a primit două săptămâni de repaus complet, însă, pentru siguranță, va face și un RMN. „Am avut o inflamație la ligamente, trebuie să iau pauză minim două săptămâni. Sper să mai prind două jocuri în acest campionat, dacă nu, asta este, important va fi ce se va întâmpla de la vară. Cu Caransebeș am simțit că pot să joc, niciodată nu m-am dat la o parte atunci când am fost apt, plus că era un joc important pentru noi, ne doream primul loc în play-out, chiar dacă asta nu este o performanță. Am riscat, bine că nu m-am accidentat mai grav. Acum, pentru ultimele etape, conducerea tehnică vrea să testeze și jucători mai tineri” a declarat mijlocașul venit în iarnă de la Reșița.

Vrea să rămână la CSM: „Depinde de obiectivul clubului, important este să se dorească ceva mai mult”

Folosit de antrenorul Pelici atât în linia de mijloc, cât și în postura de vârf retras, Andrei Neagoe își dorește să continue și din vară la Vâlcea. „Eu îmi doresc să rămân aici, mă simt bine la Vâlcea, însă totul va depinde de obiectivul clubului, important este să se dorească ceva mai mult. Cred că, dacă Alex Pelici va rămâne antrenor, el va face o treabă foarte bună. Conducerea clubului nu știe încă ce se va întâmpla din vară, probabil se așteaptă verdictul în procesul cu Fiscul, pentru ca apoi să se ia o decizie”, a mai spus Neagoe.

Aflat în insolvență, clubul CSM a contestat în instanțele judecătorești datoria imputată de Fisc, de circa 680 mii euro, provenită din taxe neplătite din anul 2009, când acționar majoritar era Primăria locală. Conform tabelului preliminar de creanțe, CSM datorează în total suma de 795 mii euro.

Echipa vâlceană va juca sâmbătă, la Pâncota, iar din lot ar putea face parte în premieră și câțiva juniori.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Apr. 2015, 13:45 Seria 2
Pe aceeași temă