Amintirile îi chinuiesc! ALRO nu mai vrea greșelile din tur pentru a spera la victorie

22 Mar. 2012, 18:08 Seria 2
Amintirile îi chinuiesc!** ALRO nu mai vrea greșelile din tur pentru a spera la victorie

Aluminiștii vor să intre în lupta pentru promovare. Echipa slătineană are o singură variantă în partida de la Timișoara – victoria. După ce în tur au acuzat prestația brigăzii de arbitri, oficialii clubului speră ca acest scenariu să nu se mai repete și pe „Dan Păltinișanu”.

2-3 este scorul cu care Alro a pierdut întâlnirea disputată în vara anului trecut, în compania vicecampioanei României. Deși i-a condus cu 2-1 pe cei de la FC Timișoara, echipa pregătită la acea vreme de Corneliu Papură s-a înclinat în fața bănățenilor cu un gol primit în ultimele minute ale jocului, dintr-o lovitură de la 11 metri. Președintele executiv Jane Nițulescu consideră că maniera de arbitraj a influențat rezultatul final.

„La 2-1 noi am avut o situație clară de 11 metri care nu s-a dat, la Edy Stoica. Atunci se face 3-1 și probabil ne adjudecam cele trei puncte. Nouă ne pare rău. În cel mai rău caz, trebuia să se termine un meci nul. Dar a venit acea fază din minutul 92, care a rupt echilibrul. Vedeți unde a mai primit Timișoara două goluri”

Antrenorul aluminiștilor, Daniel Mogoșanu, își dorește ca deznodământul meciului din Banat să nu fie stabilit în urma unor erori ale „fluierașilor”. „Au fost aspect legate de arbitraj, însă nu ne mai gândim la asta. Și data trecută jocul a fost televizat. Sper din tot sufletul să nu mai existe probleme și până la urmă cei mai buni să câștige”

Partida dintre Alro Slatina și FC Timișoara se va disputa mâine, cu începere de la ora 18.00. Desfășurarea jocului poate fi urmărită în format LiveText pe site-ul www.olttv.ro.

22 Mar. 2012, 18:08 Seria 2
Pe aceeași temă