Amintiri urâte pentru Badea

21 Aug. 2009, 15:49 Seria 2
Amintiri urâte pentru Badea

 

Antrenorul lui FC Argeș nu are amintiri prea plăcute de la meciurile cu Drobeta Tr. Severin, echipă pe care o va întâlni sâmbătă în etapa a doua a ligii secunde. Acum două sezoane, pe când alb-violeții evoluau tot în Liga a doua, în returul campionatului, au avut meci în deplasare la Severin, coincidență, tot în etapa a doua.

 

Gazdele au învins atunci cu 2-1, după ce Bălașa a fost eliminat de la oaspeți, iar portarul Hotoboc a fost considerat vinovat de cel puțin un gol. După meci, patronul lui FC Argeș, Cornel Penescu a decis să-l “demită” pe Ionuț Badea din funcția de antrenor principal, cel puțin pentru o perioadă.

 

Practic, Ionuț Badea a fost suspendat și trimis să pregătească echipa a doua a clubului, în locul său ocupându-se de prima formație secundul Dragoș Radu. Patronul clubului i-a reproșat atunci că l-a folosit pe Hotoboc în poartă, deși el îi transmisese încă din perioada de pregătire să nu mai joace nici un meci cu acest goal-keeper. Badea a fost readus la echipă după câteva etape, FC Argeș promovând la sfârșitul sezonului, însă Hotoboc a fost exclus de la acel meci din lot.

 

Articol scris de Alin MARCU
 

21 Aug. 2009, 15:49 Seria 2
Pe aceeași temă