Lovitură pentru ”U” Cluj: Ionuț Badea a refuzat ”Șepcile roșii”. Motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat | EXCLUSIV

Vlad MĂCICĂȘAN 29 Apr. 2021, 13:29 Liga 2
Lovitură pentru ”U” Cluj: Ionuț Badea a refuzat ”Șepcile roșii”. Motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat | EXCLUSIV

Veste neașteptată pentru fanii Universității Cluj și pentru noua conducere a echipei. Ionuț Badea, omul care era văzut drept noul manager sportiv și viitor antrenor din sezonul următor al Ligii 2, nu va mai ajunge la clubul de pe Cluj Arena.

”Într-un moment dificil pentru Universitatea Cluj, domnul Ionuț Badea a fost un factor de stabilitate care ne-a făcut să trecem peste un moment sportiv tensionat. Din păcate, nu am ajuns la un acord financiar în această fază a proiectului nostru, astfel încât negocierile pentru găsirea unui manager sportiv continuă, iar rezultatul acestora va fi anunțat în zilele imediat următoare. Îi mulțumim domnului Ionuț Badea și ne manifestăm încrederea că rămân deschide pe viitor colaborările cu domnia sa”, scrie conducerea ”U” Cluj într-un comunicat emis recent.

Ionuț Badea a cerut un salariu peste posibilitățile Universității Cluj

Planul lui Constantin Răduță și Ovidiu Blag era ca Ionuț Badea să se ocupe de formarea lotului pentru sezonul viitor și să preia banca tehnică sau să numească el un antrenor, începând din vară.

Așa cum reiese din comunicat, salariul cerut de Ionuț Badea a fost capitolul la care cele două părți nu s-au înțeles.

Din informațiile Liga2.ro, tehnicianul care ultima dată a activat la Campionii FC Argeș, echipă pe care a promovat-o în Liga 1, a cerut un salariu de 6.000 de euro, considerat prea mare pentru posibilitățile echipei clujene.

”U” Cluj, pe locul 2 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Universitatea Cluj ocupă locul 2 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 36 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul Farul Constanța.

Ultimele două meciuri ale echipei antrenate de Costel Enache sunt cu Farul (deplasare, 1 mai, ora 12:30) și Fotbal Comuna Recea, (acasă, 8 mai).

”U” Cluj a ratat pentru al treilea an la rând promovarea în Liga 1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Vlad MĂCICĂȘAN 29 Apr. 2021, 13:29 Liga 2
Pe aceeași temă