Amadio, out și el de la UTA?

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 13:33 Seria 2
Amadio,** out și el de la UTA?

În anul în care a încasat doar 17 goluri în meciurile din campionat (returul ediției trecute și turul prezentei stagiuni), „Bătrâna Doamnă” este pe cale să se despartă de trei portari. Primul care a fost lăsat să plece a fost tânărul Roberto Bodea, care la începutul verii avea să semneze pentru divizionara a treia, Șoimii Pîncota. Acum, în iarnă, a venit rândul lui Mădălin Samaranda să fie anunțat că nu mai este nevoie de serviciile sale, iar curățenie între buturi nu pare să se încheie aici.

Remo Amadio, portarul care a avut partea sa de vină la golurile încasate de UTA la Timișoara și Alba Iulia și acasă, cu CS Mioveni, fiind și singurul răspunzător pentru reușita de 1-1 a băimărenilor în runda a 13-a a seriei de Vest a Ligii a 2-a, și-ar putea încheia și el aventura la gruparea „textilistă”.

Împrumutul italianului de la CFR Cluj expiră pe 31 decembrie și, după toate probabilitățile, conducerea echipei arădene nu va mai insista pentru prelungirea înțelegerii. Există și varianta puțin probabilă ca gruparaea din Dealul Gruia să-și asume plata salariului lui Amadio, iar acesta să continue în „alb-roșu”. Chiar și așa, fostul goalkeeper al Pescarei ar urma să muncească din greu pentru un loc de titular între buturi cu următoarea achiziție a echipei emblemă a orașului, care se dorește a fi una de prima mână.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 13:33 Seria 2
Pe aceeași temă