„Am vrut să testăm jucătorii ce au evoluat mai puțin în acest campionat”

23 May. 2012, 15:20 Seria 2

FC Argeș a suferit o înfrângere severă în ultima etapă din Liga a II-a la fotbal, echipa fiind învinsă cu scorul de 4 – 0 pe terenul celor de la Unirea Alba Iulia. Acest rezultat nu a picat deloc bine pentru managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, dar acesta a oferit și câteva explicații pentru acest rezultat mai modest al echipei.

„Mă așteptam la un meci așa de greu. Noi am luat decizia de a vedea la treabă mai mulți jucători tineri din echipa noastră pentru a le observa randamentul acestora. Aceștia sunt fotbaliști foarte talentați și merită și ei să acumuleze o experiență pentru meciurile ce vor urma în campionatul viitor. Mă așteptam să fie un joc mai dificil și este clar că acest rezultat nu ne poate bucura, dar numai în acest mod acești jucători pot să acumuleze o experiență care să le permită să facă meciuri mult mai bune în campionatul viitor”, a declarat Cătălin Barbu, managerul gene-ral al echipei FC Argeș.

Se trage linie la finalul campionatului

Oficialul argeșenilor a declarat că în vară se va stabili pe ce jucători se va baza echipa în viitorul sezon competițional, existând posibilitatea ca o parte dintre jucătorii ce compun în momentul de față lotul să plece de la echipă. „Aceste meciuri au rolul de a vedea și noi pe ce jucători ne putem baza în campionatul viitor. Aceste partide sunt foarte importante pentru noi și sper să ne ofere concluzii cât mai benefice pentru noi. O să vedem ce se va întâmpla la finalul campionatului pentru că atunci vom trage linie și o să vedem care vor fi jucătorii ce vor continua cu noi. Acesta este rolul meciurilor din acest final de campionat pentru că până la urmă fie că terminăm pe locul 4 sau 5, fie că suntem pe 9 sau 10, promovarea tot nu o vom obține și nu va ține nimeni minte peste ceva timp că am fost pe 4 sau pe 9”, a mai spus Cătălin Barbu.

Acordă credit antrenorului

Cătălin Barbu spune că postul antrenorului principal al echipei, Viorel Dumitrescu, nu este pus în pericol în momentul de față și că acesta va continua la echipă. „Viorel Dumitrescu este antrenorul echipei și trebuie să își facă treaba în continuare la fel de bine pentru că este un tehnician care a realizat lucruri importante. Eu am mare încredere în capacitatea sa de a ajuta echipa și sunt convins că dacă lumea va avea răbdare, lucrurile se vor așeza foarte bine și la echipa noastră. Numai că trebuie să avem răbdare”, a încheiat Barbu.

Sursa: FC Argeș

Foto: sport.alba24.ro

23 May. 2012, 15:20 Seria 2
Pe aceeași temă