„Am jucat foarte slab la Petrosani!”

01 Apr. 2009, 17:31 Seria 2

Deși toți jucãtorii au fost valizi și antrenorul Iordan Eftimie a putut alinia ceea ce a avut mai bun la dispoziție, Dacia a fãcut un meci foarte slab la Petroșani, în fața unei foste divizionare A, Jiul, care în sezonul acesta nu are pretenții prea mari. Antrenorul Daciei, Iordan Eftimie, nu s-a ferit sã recunoascã faptul cã echipa lui nu a jucat deloc bine și atrage atenția cã urmeazã douã meciuri foarte importante.

 

Ați plecat destul de încrezãtor la Petroșani…

Așa eram înainte de meci… Dar n-am jucat… Am fãcut un meci foarte slab. Nu poți sã scoți un rezultat bun doar cu evoluția a 3-4 jucãtori. A fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre din deplasare.

 

Ați analizat partida zilele acestea și ați ajuns la vreo concluzie?

Am stat de vorbã cu bãieții luni la prînz și mi-au zis cã au prins o zi mai slabã. Pur și simplu nu am contat de la mijloc în sus. Nici ei nu au avut ocazii, în afarã de vreo douã șuturi mai anemice. Dar au dominat jocul. Am luat acel gol, au fost și niște greșeli.

 

Ați jucat cu 5 mijlocași…

De fapt a fost un 4-4-1-1. Ionescu vîrf împins, iar Costin volant. Am zis sã controlãm axul central. Repet însã, nu am contat la mijlocul terenului. A fostși o fricã atunci cînd am avut mingea.

 

Riscã amenzi jucãtorii?

Nu cred cã trebuie sã vorbim de penalizãri de vreme ce nu se dau banii la timp. Mai sînt și niște restanțe la prime… așa cã din ce sã se dea amenzi?

 

Ce urmeazã acum?

Avem sîmbãtã la Deva, unde va fi destul de greu. Vin și ei sã se agațe de orice punct. Apoi mergem la Mechel… Cu douã victorii în aceste meciuri stãm liniștiți, pentru cã apoi vor veni jocuri destul de grele.

Galben-verzii vor intra de joi în cantonament la Grupul Școlar Colibași, în urma antrenamentului de dupã-amiazã de la Ștefãnești. Altfel, luni, Eftimie a efectuat un singur antrenament, dupã-amiazã, ieri a avut douã ședințe de pregãtire, miercuri doar una. Vineri, jucãtorii Daciei vor face un ultim antrenament, de data aceasta pe stadionul din Mioveni, unde sîmbãtã se va disputa partida cu Mureșul Deva.

 

Articol scris de Ștefan Dobre
 

01 Apr. 2009, 17:31 Seria 2
Pe aceeași temă