Aluminiștii caută o victorie izbăvitoare în Vinerea Patimilor

12 Apr. 2012, 11:58 Seria 2
Aluminiștii caută o victorie izbăvitoare** în Vinerea Patimilor

Demiterea lui Mogoșanu a avut efect asupra lotului de jucători, care s-a descătușat în partida de pe teren propriu cu UTA Arad, la finele căruia s-au impus cu 3-0. Oficialii grupării slătinene speră ca aluminiștii să continue pe această linie și să obțină prima victorie în deplasare din retur.

Etapa de la sfârșitul acestei săptămâni a fost devansată, oficialii FRF hotărând ca runda a XXI-a să se dispute în Vinerea Patimilor.
Astfel, aluminiștii vor întâlni pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, de la ora 17.00, FC Maramureș Baia Mare. Se întâlnesc două echipe cu obiectiv diferit. În timp ce Alro speră să facă saltul pe prima scenă a fotbalului românesc, formația din Baia Mare, care se confruntă cu probleme financiare, își dorește să rămână în eșalonul al doilea.

Președintele executiv de la Alro, Jane Nițulescu, a declarat că partida de vineri este una dificilă și așteaptă primele puncte în deplasare. „Ca toate celelalte partide, avem un meci greu la Baia Mare, dar sperăm să câștigăm”, a spus Nițulescu.

Aluminiștii îl vor avea pe bancă pe George Biță, cel care asigură în continuare interimatul. Acesta a declarat după victoria cu UTA Arad că „mergem la Baia Mare să câștigăm cele trei puncte”.

Președintele executiv de la Alro susține că în cel mai scurt timp va anunța noul tehnician. „Doar trei oameni cunosc numele noului antrenor. Eu i-am informat și ne vor spune ce au hotărât. Când se va rezolva, vom da un comunicat”, a spus Nițulescu.

În partida tur, FC Maramureș s-a impus cu 1-0 la Slatina, acest eșec al aluminiștilor generând demiterea lui Corneliu Papură. După Sărbătorile Pascale, aluminiștii așteaptă numirea unui nou tehnician.

Revine Quist

Reprezentanții clubului au renunțat la antrenamentul de dimineață, urmând ca lotul de jucători de la Alro Slatina să plece la Baia Mare joi, la ora 08.30. În timp ce atacantul Andrei Crețu nu va face această deplasare din cauza cumului de cartonașe galbene, Cristopher Quist revine, o întindere la inghinali ținându-l departe de terenul de joc două săptămâni.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Apr. 2012, 11:58 Seria 2
Pe aceeași temă