Alin Pavel nu crede într-o atmosferă ostilă la meciul cu ALRO! „Eu cred că publicul ne va primi bine”

01 Mar. 2012, 13:01 Seria 2
Alin Pavel nu crede într-o atmosferă ostilă la meciul cu ALRO!**

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina Alin Pavel consideră confruntarea cu Alro la fel de specială ca toate celelalte. Căpitan de echipă pe finalul turului, mijlocașul este de părere că atmosfera pe stadionul 1 Mai nu va fi ostilă, chiar dacă în tur alb-vișiniii i-au învins pe aluminiști.

Fotbaliștii pregătiți de Dan Oprescu așteaptă începerea returului de campionat. În prima etapă, FC Olt Slatina întâlnește, pe stadionul 1 Mai, gruparea aluministă, derby așteptat cu interes de iubitorii fotbalului. Mijlocașul la închidere al formației alb-vișinii Alin Pavel speră ca partida să ofere un spectacol frumos celor care vor lua parte în tribunele principalei arene a municipiului.

„Nu cred că are de ce să fie atmosferă ostilă pentru noi. Suntem două echipe care suntem în obiectiv, noi luptăm pentru menținere, ei au un obiectiv ceva mai îndrăzneț… Eu cred că publicul ne va primi bine, mai ales că indirect îi putem ajuta, dacă vom reuși să încurcăm contracandidatele lor. Noi mergem să jucăm, tratăm fiecare meci la victorie, orice punct contează, iar la final vom vedea ce va fi”, a declarat Pavel.

„În mare parte suntem pregătiți pentru retur”

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina consideră că lotul este destul de omogen, jucătorii nou-veniți integrându-se foarte bine. Alin Pavel este de părere că până la prima etapă toate detaliile legate de organizare în joc vor fi perfectate.

„În mare parte eu zic că suntem pregătiți. A trecut o perioadă grea de pregătire, ne-am încărcat bateriile, sper să ne țină cât mai mult. Fiecare meci pe care îl abordezi vrei să-l câștigi, inclusiv cele de pregătire. Se întâmplă să mai și pierzi, din cauza unor greșeli sau lipsă de concentrare, aspecte pe care în meciurile oficiale sperăm să le eliminăm. Probabil că decizia FRF de a retrograda trei echipe ne avantajează, dar noi ne-am pregătit să ne facem cât mai bine treaba, iar acum putem spera la o clasare cât mai bună. Fiecare meci are presiunea și importanța lui, însă pas cu pas, prin rezultate, presiunea va dispărea, iar jocul va veni de la sine”, a mai spus mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel.

Sursa: Gazeta Nouă

01 Mar. 2012, 13:01 Seria 2
Pe aceeași temă