Alin Paleacu explică situația de la FC Caransebeș: „Suntem în vrie”

Alin Paleacu explică situația de la FC Caransebeș:**

Antrenorul principal al echipei FC Caransebeș, Alin Artimon, a lipsit de la conferința de presă de joi, 20 noiembrie, pe care staff-ul clubului a susținut-o pentru a vorbi despre meciul de sâmbătă, din etapa a 14-a a Ligii a II-a, pe care gugulanii îl vor susține în deplasare la Unirea Tărlungeni. La întâlnirea cu ziariștii au fost prezenți secundul Alin Paleacu și căpitanul Gheorghe Goșa.

„Alin Artimon m-a rugat să transmit că își cere scuze pentru că nu a venit, motivul fiind acela că a vorbit mult și a făcut puțin. Într-adevăr, trebuie să recunosc că acesta este nivelul la care putem să prestăm la ora actuală. Ce ne rămâne de făcut este să scoatem cât mai mult din cele două etape rămase până la întreruperea campionatului, pentru ca după aceea să tragem linie și să vedem ce s-a făcut bine, ce s-a făcut rău. Să facem un inventar. Ne asumăm rezultatele, așa cum a spus și colegul meu Alin Artimon, dar nu credeam că nu putem opri căderea aceasta liberă… Suntem într-o vrie… Sperăm și ne dorim să oprim cât mai repede această cădere, ne dorim asta chiar la următorul meci, cel cu Tărlungeniul, chiar dacă ne așteaptă un joc foarte freu, cu o echipă foarte bună a seriei, agresivă, arțăgoasă, fără veleități tehnice, dar o echipă cu un joc direct pe poartă. Vorbele sunt de prisos, am vorbit mult și am făcut puțin…”, a declarat Alin Paleacu.

În privința lotului, secundul lui FC Caransebeș a spus că există o mică problemă cu Dârvaru, care a fost plecat cu probleme personale la Botoșani și nu se știe dacă va fi apt pentru meciul de la Tărlungeni.

Goșa: „Noi sperăm totuși să acumulăm puncte”

Întrebat de ziariști care este starea de spirit în sânul echipei, căpitanul Gheorghe Goșa a declarat: „Chiar dacă n-am reușit să câștigăm de șapte etape, ceea ce nu poate fi un lucru îmbucurător, așa cum a spus și profesorul Alin Paleacu, mai sunt două etape din acest sezon și noi sperăm totuși să acumulăm puncte”.

„Nouă, antrenorilor, nu ne rămâne decât să-i capacităm pe jucători în așa fel încât la ora jocului să fie în cea mai bună formă, dar e greu atunci când se acumulează șapte înfrângeri. Ne dorim ca în cel mai scurt timp să oprim această cădere liberă”, a adăugat Alin Paleacu.

Referitor la eventualele transferuri în pauza competițională, secundul lui FC Caransebeș a spus: „Eu zic să o luăm etapă cu etapă… Ajungem prea departe… Mai avem două meciuri, cu Unirea Tărlungeni și cu Poli Timișoara, și după aceea abia facem inventarul, așa cum am mai spus, și vedem ce e de făcut, cine trebuie să plece… Dar cel mai bine e să-l întrebați asta pe Alin Artimon”.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă