FC Caransebeș ar putea ajunge pe mâini italiene. Noii investitori vor să facă din clubul gugulan o rampă de lansare. Antrenor e propus un fost mijlocaș de la Genoa

În ultima săptămână, la clubul gugulan evenimentele s-au precipitat, dar iată că odată cu apropierea week-end-ului apele încep să se liniștească. După anunțarea, luni, a demisiei antrenorului principal Alin Artimon și câteva zile în care interimatul la conducerea echipei a fost asigurat de antrenorul cu portarii Dan Doran, miercuri, 15 iulie, la Caransebeș au sosit doi agenți FIFA din Italia, care sunt și oameni de afaceri, aceștia anunțându-și intenția de a prelua managementul echipei. Joi, italienii au purtat o serie de discuții cu reprezentanții clubului FC Caransebeș privind condițiile în care ar putea veni la echipa gugulană din Liga 2.

Cei doi investitori au declarat că doresc să facă performanță la Caransebeș, să aducă aici jucători din America Latină sau din alte țări europene, inclusiv fotbaliști împrumutați din Serie A, astfel încât formația să fie o rampă de lansare și pentru jucătorii români, și, în plus, intenționează să înființeze o bază de juniori la clubul gugulan.

În acest caz, antrenor la FC Caransebeș ar urma să fie Luca Cavallo (foto mic), fost mijlocaș la Genoa, care a disputat 500 de meciuri în Serie A.

Date fiind noile condiții, lotul echipei gugulane are liber la antrenamente până marți, 21 iulie, când la Caransebeș vor sosi atât cei doi investitori, cât și Luca Cavallo. În caz că se va ajunge la o înțelegere cu Consiliul Director al Clubului, lui Alin Artimon i se va oferi postul de director tehnic, în caz contrar acesta urmând să-și reia atribuțiile de antrenor principal.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă