Alin Artimon: „Sunt mândru că antrenez CSM”

24 Nov. 2008, 14:58 Seria 2
Alin Artimon: „Sunt mândru că antrenez CSM

În ultimul meci pe teren propriu din acest an, CSM a spulberat cu 4-0 pe Minerul Lupeni, rezultat care a readus echipa vâlceană pe locul 2 în seria B2. Antrenorul CSM-ului, Alin Artimon și-a felicitat jucătorii.

 

Îmi felicit echipa pentru rezultat și pentru jocul din repriza a doua, sunt mândru că antrenez Vâlcea, unde sunt jucători cu caracter. Le mulțumesc că s-au concentrat la meciurile de pe teren propriu, unde nu am pierdut niciun punct de când am preluat eu echipa. Ne așteaptă un meci greu la Târgoviște, sunt convins că echipa locală încă mai speră să se salveze. Dacă câștigăm, încheiem turul pe locul 2, dar eu mi-am realizat deja obiectivul pentru prima parte a campionatului. Nu vorbim deocamdată de promovare, important este să acumulăm puncte, clasamentul este foarte strânsa spus Artimon, sub bagheta căruia CSM a câștigat toate partidele din Zăvoi.

 

Antrenorul CSM-ului, Alin Artimon a reușit o performanță notabila de când a preluat echipa, obținând 6 victorii în cele 10 partide în care a stat pe banca tehnică.

articol scris de Adi Georgescu

24 Nov. 2008, 14:58 Seria 2
Pe aceeași temă