Alexa vrea să uite eliminarea din Cupă: „Avem un meci foarte important și trebuie să ștergem cu buretele înfrângerea”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 13:34 Seria 2
Alexa vrea să uite eliminarea din Cupă:**

După debutul perfect din campionat, urmat de înfrângerea din turul V al Cupei de la Pâncota, ACS Poli va da în etapa a treia a ligii secunde, sâmbătă, de la ora 11:00, peste una dintre principalele contracandidate la promovare în Seria a II-a. CSM Râmnicu Vâlcea este lăudată de antrenorul bănățenilor, meciul contra olteni fiind considerat greu.

„Suntem în fața unui meci important, CSM Râmnicu Vâlcea este principala contracandidată la promovare. Este o echipă bună, cu jucători importanți, are un patron care investește foarte mult. La timonă este un antrenor tânăr, Eric Lincar, cu rezultate, cu câteva promovări la activ. Vâlcenii au jucători importanți care au evolua în Liga I, s-au întărit și acum. Ei joacă acasă, dar noi mergem să câștigăm. Avem posibilitatea să învingem, dar e clar că nu va fi un meci ușor”, a spus Alexa, citat de acspoli.ro.

Tânărul tehnician al timișorenilor speră ca jucătorii săi să treacă repede peste eliminarea din Cupă. „N-a fost un moment ușor eșecul de la Șoimii Pâncota, dar trebuie să trecem repede peste asta. Imediat după meci am vorbit cu jucătorii și le-am spus că avem un meci foarte important sâmbătă și trebuie să ștergem cu buretele înfrângerea. Meciul de la Pâncota este un eșec dureros, la modul cum am pierdut jocul, la cum s-au desfășurat ostilitățile pe teren, asta e cea mai mare supărare a noastră. Nu poți să ai jocul în mână, să controlezi meciul de asemenea manieră și apoi să pierzi pe niște greșeli individuale, mai ales la jucătorii pe care îi avem…”, a declarat Alexa.

Gruparea timișoreană nu va miza nici în Zăvoi pe Pedro Henrique, căruia nu i-a sosit cartea verde, pe Ovidiu Petre, însă speră la revenirea lui Poparadu, accidentat la nas. „Ovidiu Petre revine de luni complet, se va antrena normal cu echipa. Pedro Henrique încă are probleme cu cartea verde, poate până mâine se rezolvă. Poparadu a intrat în programul echipei, dar va trebui să aibă mască de protecție deoarece orice contact în zona nasului îi poate crea probleme. Am mai zis că avem lot bun, cei care au jucat mai puțin și au fost folosiți marți contra Pâncotei au evoluat bine”, spune „Chirurgul”.

Bărbuț: „Cele trei puncte cred că vom spăla rușinea eliminării din Cupă”

La conferința de presă premergătoare meciului de la Râmnicu Vâlcea a fost prezent și Cristian Bărbuț. Mijlocașul crede că o victorie în fața CSM-ului ar mai spăra din rușirea eliminării din Cupă. „Sâmbătă va fi un meci greu, nicio partidă din Liga II nu este ușoară. Sper să mergem să ne facem jocul și să luăm cele trei puncte. La Pâncota a fost o înfrângere dureroasă, dar așa cum a zis Mister după joc, tot ce contează este acum partida de sâmbătă de la Râmnicu Vâlcea. Dacă vom aduce cele trei puncte cred că vom spăla rușinea eliminării din Cupă!”, a declarat Bărbuț citat de site-ul oficial.

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 13:34 Seria 2
Pe aceeași temă