Alexa îi dă replica lui Lincar: „A luat jucători doar din Liga 1. De ce i-a luat? Să-i plimbe cu maimuța în oraș”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 13:10 Seria 2
Alexa îi dă replica lui Lincar:**

Antrenorul lui ACS Poli, Dan Alexa, nu a rămas pasiv la declarațiile omologului său de la echipa din Râmnicu Vâlcea, Erik Lincar, după jocul pierdut în Zăvoi cu 1-0 sâmbăta trecută. Alexa i-a dat o replică acidă tehnicianului lui CSM după ce acesta i-a acuzat practic pe timișoreni că vor să promoveze prin mijloace necurate. „Chirurgul” a pus reacțiile fostului stelist pe seama stresului.

„Dacă Timișoara trebuie să promoveze, să ne spună și nouă cineva. Ne dăm la o parte. Poli să promoveze și noi, celelalte 10 echipe ne vedem de jocul nostru. E inadmisibil… Știam de că așa se va întâmpla, știam de câteva zile. Știu că Timișoara trebuie să ajungă în Liga I, că așa se vrea. Dar nu așa fraților…”, a tunat Lincar după jocul CSM – ACS Poli (1-0).

„Am înțeles, e viața stresantă, dar să-și vadă de echipa lui”

Bănățenii nu i-au replicat imediat antrenorului originar din Oradea, dar nu au ignorat acuzațiile acestuia. La conferința de presă de joi Dan Alexa a ținut să-i răspundă lui Lincar. „Aș vrea să îi spun lui Lincar să-și vadă de echipa lui. Să lase Timișoara în pace. A spus că nu vrea să promoveze, a luat jucători doar din Liga I, de ce i-a luat? Să-i plimbe cu maimuța în oraș. Eu înțeleg și starea lui, când dai trei șuturi, unul din penalty, unul de la distanță, așa prost cum am jucat noi. E adevărat, au dominat. Am înțeles, e viața stresantă, dar să-și vadă de echipa lui”, a spus Alexa.

De altfel, surse din cadrul clubului timișorean au vorbit și despre comportamentul nesportiv al lui Lincar la adresa lor imediat după joc.

ACS Poli a rămas cu șase puncte după eșecul din Zăvoi și va întâlni acasă, astăzi seară, de la ora 19.00, pe FC Caransebeș.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 13:10 Seria 2
Pe aceeași temă